Home » Alicia kondigt haar vertrek uit een jaar van je leven aan

Alicia kondigt haar vertrek uit een jaar van je leven aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het avondeten wil Alicia het woord, ze heeft de groep namelijk iets te vertellen. Op het podium neemt ze het woord.

Lieve, lieve mensen! Ik ga overmorgen naar huis. De groep vraagt of ze serieus is. Ja reageert Alicia met een grote lach op haar gezicht. Ik zweer het! Ik heb er super lang over nagedacht, ik wilde eigenlijk wat langer blijven. Maar ik merk dat ik beperkt word met wat ik leuk vind. Ik ging eigenlijk weg op mijn hoogtepunt in mijn leven. Ik wil lekker terug, werken, leuke dingen doen. Ik ben 20, zoveel dingen nog die ik kan en wil doen. Dat kan niet hier. Zo weinig kans dat ik dat win terwijl ze naar de prijzenpot wijst. Ik heb al met zoveel van jullie gesproken, en ik hoop jullie nog te zien. Ik ben niet bang om te gaan of iets te missen. Ik ga met jullie meekijken maar mijn beslissing is al gemaakt. De groep klapt en Eunice wordt wat emotioneel. Alicia krijgt daarna knuffels van haar mededeelnemers. Leila had haar vertrek niet verwacht en vraagt of haar beslissing vast staat. Ja antwoordt Alicia 100 procent. Tegen Mexx vertelt ze dat ze komende dinsdag mag vertrekken. Dit zou al in de ochtend kunnen maar ook in de middag. Ze zat er al 2 a 3 dagen mee. Binnenkort wordt de groep deelnemers dus weer wat kleiner…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter