Home » De laatste eliminatie is gespeeld, Isaac en Sasha zijn de finalisten van een jaar van je leven

De laatste eliminatie is gespeeld, Isaac en Sasha zijn de finalisten van een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zoemer gaat in een jaar van je leven, de drie deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten af op wat er komen gaat. Uiteindelijk mogen ze weer de loods in. Er staan 3 zuilen klaar. De stem verteld vervolgens wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, jullie zijn nog met drie deelnemers over die kans maken op die gigantische prijzenpot. Maar in de finale is er maar plek voor twee. Jullie gaan de laatste eliminatieopdracht spelen. En deze spelen jullie alle drie. Jullie moeten zo dadelijk buiten in de vuurschaal vuur maken. Met behulp van vuur sticks, stro en hout. Boven de vuurschaal is een touw gespannen, je moet zorgen dat jouw touw zo snel mogelijk doorbrand. Je mag hierbij geen hout tegen het touw aanzetten en geen vuur naar het touw toebrengen. Als jouw touw door midden gebrand is ga je naar binnen en neem je plaats achter een willekeurige zuil die nog vrij is. Op het scherm staat een verhaaltjes som, de oplossing hiervan is de code van het kluisje wat voor je staat. Bij het rekenen mag je gebruik maken van pen en papier. De eerste twee die het kluisje weten te openen zijn de finalisten van een jaar van je leven. Tijdens het rekenen is absolute stilte vereist, praten of voorzeggen van de uitkomst betekent een rode kaart dus diskwalificatie van het programma en 10.000 euro van de prijzenpot. Jullie mogen je voorbereiden op de opdracht en klaar gaan staan bij de vuurschaal. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

De scheidsrechter legt alles nog een keer uit, daarna gaan ze zich klaarmaken voor de laatste eliminatie. Als iedereen klaar staat is het wachten op de zoemer en dan beginnen Sasha, Isaac en Mirthe aan het vuur maken. Isaac heeft als eerste vuur gemaakt, hij gaat naar de loods om de som op te lossen. Hij neemt hier ruim de tijd voor. Sasha en Mirthe hebben uiteindelijk ook vuur. Maar wie heeft als eerste het touw doorgebrand? Uiteindelijk is Sasha de eerste en gaat door naar binnen om de som op te lossen. Isaac heeft ondertussen een uitkomst en probeert deze uit op het cijferslot. Helaas is het niet goed en gaat door met rekenen. Sasha is ondertussen ook druk bezig met rekenen. Mirthe komt op dat moment ook de loods in. Ze begint ook aan de som. Sasha probeert dan een door haar berekende uitkomst maar ook die is niet goed. Vervolgens probeert Mirthe maar ook haar uitkomst is niet goed. Isaac en Sasha doen weer een poging om het kistje open te krijgen maar helaas. Het drietal rekent en probeert nog enige tijd door, uiteindelijk weet Isaac het kistje te openen. Hij is finalist. Sasha volgt daarna, ook zij staat in de finale. Mirthe valt dus af, ze feliciteert de twee met hun finaleplaats. Wiskunde is niet mijn ding lacht ze. De stem laat weten dat Mirthe een uur de tijd heeft om haar spullen te pakken en afscheid te nemen.

De som die moest worden opgelost

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4]

3 Reacties

Jose Nelissen 23 augustus 2023 - 10:35

Ik hoop dat Isaak wint. hij heeft het verdiend. met al die complotten. veel sterkte knul.

Beantwoord
Harry Knuist 24 augustus 2023 - 16:58

De winnaar is in mij ogen issac

Beantwoord
Sjaak 26 augustus 2023 - 08:21

Isaac is een terechte winnaar. Wat was de uitslag van de som

Beantwoord

Laat een reactie achter