Home » De vriend van Wanda heeft enorme kritiek op het programma een jaar van je leven

De vriend van Wanda heeft enorme kritiek op het programma een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De laatste tijd wordt er veel geschreven over Wanda. Wanda trekt de laatste tijd veel naar Jasper en er gebeurt van alles tussen die twee. De reacties van de kijkers hierop zijn niet bepaald mals. Deze reacties zouden het genezingsproces van Wanda haar moeder tegenhouden, ze is ziek.  Gisteren heeft de vriend van Wanda Ivor zich laten horen via social media. Hij is totaal niet te spreken over de gang van zaken bij Talpa, de producent van het programma een jaar van je leven. De familie van Wanda heeft contact proberen te leggen met Wanda om haar in te lichten door middel van een brief maar daar wil Talpa niet aan meewerken. Wordt vervolgd?

Foto: Instagram

Beste kijkers van EJVJL,

Naar aanleiding van de gebeurtenissen in het programma van afgelopen weken is er veel onbegrip bij kijkers richting Wanda, mijzelf (Ivor) en haar familie. Het thuisfront leest deze berichten op de verschillende social-media kanalen en heeft het daar erg moeilijk mee. Een van de meest voorkomende reacties is “waarom sturen ze Wanda geen brief?” Hier wil ik op in gaan.

Enige tijd geleden is er bij Talpa geïnformeerd of het mogelijk zou zijn om Wanda een brief te sturen i.v.m. problemen thuis. Er werd gezegd dat dit geen reden is om Wanda te berichten.

Sinds een tijd gaat het erg slecht met Wanda haar moeder. Het programma heeft negatieve invloed op haar hersteltraject. Vanwege dit feit heeft de familie besloten dat Wanda op de hoogte gesteld moet worden. Twee weken geleden is Talpa hier over benaderd en hebben wij de ernst van de situatie van Wanda haar moeder aan hen voorgelegd. Zonder op dit moment hierover details te geven heeft Talpa geoordeeld dat dit geen “zaak van leven of dood” is zoals zij zeggen. Er zou dus geen brief aan Wanda doorgegeven worden. Er is ons altijd verteld dat in geval van overlijden of ziekte van een familielid uit de eerste graag de kandidaat een bericht zou krijgen. Talpa komt hierbij zijn belofte niet na en dus is er voor ons geen mogelijkheid om Wanda te bereiken.

Wij willen nog kwijt dat wij de manier van omgang van Talpa met de kandidaten en familie zeer onfatsoenlijk, onethisch en manipulatief vinden. Wij zijn van mening dat Talpa niks geleerd heeft van fouten in het verleden.

Ivor

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.4]

Laat een reactie achter