Home » Babette haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Babette haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder vandaag werd duidelijk dat er een eliminatie is. Babette en Sasha moeten deze eliminatieopdracht uitvoeren. Ze moeten aan een paal blijven hangen. En kunnen extra tijd winnen door vragen te beantwoorden. Na even oefenen met hangen is het tijd voor de vragen. De stem laat weten dat ze tien vragen krijgen. Diegene die als eerste drukt mag antwoord geven. Als ze een goed antwoord geven krijgen ze extra tijd. Ze hebben allebei evenveel punten dus laat de scheidsrechter weten dat diegene die het langst aan de balk blijft hangen mag blijven. Daarna is het tijd om aan de paal te hangen.

Sasha en Babette knuffelen elkaar en wensen elkaar succes. De zenders gaan af en de dames gaan hangen. Babette wordt gecoacht door Isaac en Marciano. Sasha onder andere door Bern en Jasper. Het is een lange strijd. Na meer dan 2 uur hangen gaat Babette met haar been tegen de stellage en Marciano waarschuwt dat ze haar voet weg moet doen. Maar Babette heeft besloten te stoppen, ze hield het niet meer vol. Sasha barst in huilen uit, ze lijkt pijn te hebben van de proef. Babette gaat naar Sasha toe en feliciteert haar. De stem laat weten dat Babette 60 minuten heeft om een jaar van je leven te verlaten. Babette krijgt alvast wat knuffels en gaat daarna richting de slaapkamer. Tijd om in te pakken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.2]

Laat een reactie achter