Home » Leila verlaat definitief een jaar van je leven

Leila verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Leila moet een jaar van je leven verlaten. Ze maakte tijdens de eliminatieopdracht een knullige fout waardoor ze nu weg moet. Ze baalt er zelf ook van. Ze vertelt aan haar medebewoners dat ze vergeten was alle namen te herhalen en daarna pas de volgende naam toe te voegen. Ze was te veel in haar hoofd bezig. Ik was al verder in mijn hoofd. Eunice vindt het wel een stomme fout. Ik wil mijn gezicht terugzien toen ze Jasper zei. Ik dacht zo, oh ik heb al gewonnen. Leila is ondertussen haar koffer aan het inpakken.

Daarna loopt ze nog even een rondje met Moraima. Pas goed op jezelf zegt Moraima, we houden contact maar alles komt goed. Maar die fout lacht Moraima, dat is dom. Ik ben zo verdrietig, ik ga straks op bed liggen. Nee je moet het rocken zegt Leila op haar beurt. Je gaat ze allemaal pakken, ik wil je ver zien komen. En je niet zo doen zien doen net als ik. In de slaapkamer gaat ze nog even een borreltje drinken met Moraima, Rupert, Imadiddin en Eunice. Op de domste bluffer ooit grapt Leila. Eunice denkt dat het ook de druk en spanning was. Ik ga me niet druk maken om mijn 15 stemmen. Daarna is het tijd om te vertrekken. In de loods krijgt ze knuffels en daarna neemt Leila het woord. Ik heb het aan mijzelf te danken, de grootste bluffer op tv. Ik heb hier 4.5 maand gezeten en ik vond het super leuk. Leuke ervaring, voor mij is het einde gekomen door mijn eigen schuld. Ik wens jullie veel plezier en dat jullie ver mogen komen. De groep klapt en Leila pakt haar koffer en loopt van het terrein af. Haar avontuur zit er definitief op. Rupert is emotioneel en ook Moraima heeft het moeilijk na haar vertrek. Ze gaat dan ook even op bed liggen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

2 Reacties

Lucia martinez 17 januari 2023 - 14:51

Ik zal je missen Leila jammer ❤️❤️🥲

Beantwoord
Linda 17 januari 2023 - 21:00

Jammer dat altijd de mensen die al redelijk zwak staan eruit worden gestemd. Jammer dat men bang is om niet op de omhooggevallen semi populaire high school Girls en boys stemmen. Had die chagie kim van marciano weggestemd of die mexx of de mol Isaac of grootmuil Jeffrey

Beantwoord

Laat een reactie achter