Home » Alicia heeft zich bedacht en blijft toch in een jaar van je leven

Alicia heeft zich bedacht en blijft toch in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Alicia heeft gisteren tegenover de groep verteld dat ze haar 24 uur heeft aangevraagd en dat ze een jaar van je leven morgen zou verlaten. Haar besluit zou vast staan maar daar is toch iets in veranderd. Tegen Marciano en Berend vertelt ze dat ze toch blijft. Blijf je echt vraagt Marciano. Ja antwoordt Alicia, tot ik wegga. Ik heb gerealiseerd wat ik te bieden heb als persoon. En wat ik ook kan betekenen voor anderen. Als k weg zou gaan is dat totaal niet wie ik ben als persoon. Mijn tijd is nog hier. Goed man reageert Marciano. Ik wil mijn stem nog geven aan de manager zegt ze tegen Berend. Dat moet je nog wel een paar maandjes blijven merkt Berend op. Dat doe ik ook reageert Alicia. Marciano vraagt of Berend zich niet verkiesbaar gaat stellen binnenkort. Ik heb hier nu nog niets te  behalen laat Berend weten. We moeten het Janet gewoon laten doen, dan krijgen we tenminste een tyfuszooi. Die kan dat niet aan joh. Marciano is het daarmee eens. Gaan we eco gekkies worden, lijkt me wel grappig.

Daarna hebben Berend en Marciano het over het spel. Zoe gaat volgens Berend vanzelf. Ze is niet zo sterk, als je daar gaat tegen bitchen gaat ze zo weg. Volgens Marciano krijgt ze geen stemmen en Berend denkt wel dat ze ervoor kunnen zorgen. Als Mexx het haalt dan gaat Jeffrey weg. Ze ligt het minst met Jeffrey. Het hangt gewoon af van de proef, als het iets sportiefs is zou ik Moraima daar neerzetten en met rekenen Zoë. Als ze jou willen pakken hadden ze Kim moeten pakken. Marciano denkt dat dat nog te vroeg is. Je weet bepaalde dingen niet, er zijn bepaalde uitspraken gedaan. Jeffrey en ik hebben een afspraak staan, dat we niet op elkaar gaan. Maar toen ik dat groepje vormde met anderen werd er gespeculeerd dat ik een andere weg in zou gaan omdat ik met haar (Kim) iets opbouw. Koppeltjes uit elkaar trekken. Dat zijn volgens Berend easy targets. Ik word gezien als koppeltje gaat Marciano verder. Dus ik voel me aangesproken. Maar geloof mij als een tactische speler zou zijn, zou ik ook zo te werk gaan. Volgens hem is de groep om Mexx heen sterk en gaan ze niet snel veranderen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter