Home » Kim en Wanda komen bij elkaar, tactisch spelen en een mysterieus cadeau in de loods

Kim en Wanda komen bij elkaar, tactisch spelen en een mysterieus cadeau in de loods

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. De groep deelnemers is steeds meer met het spel bezig. Ze verwachten binnenkort een eliminatieopdracht. Dus er wordt veel besproken over welke persoon er gekozen moet worden.

Kim gaat naar haar slaapkamer en zegt daar tegen onder andere Wanda dat ze heel erg het gevoel heeft dat ze er straks uit moet. Wanda reageert dat ze bijna de neiging heeft om het spel zelf te spelen. Als ik win, stem ik meteen Jeffrey eruit. Hij is het masterbrein. Het is ooit geopperd dat er stelletjes waren en dat snap ik maar dat is ze (Mexx) niet meer. Ze staat er alleen voor. Volgens Kim willen ze de groep uit elkaar hebben. Wanda denkt dat ze twee groepen willen hebben. Ze zijn in ieder geval Alicia straks kwijt. Die is ook erg goed met Kenzy en Jeffrey. Maar als er zo meteen nog een eliminatie komt gaat Kim verder, jij moet zo met Djedi gaan praten. Wanda vertelt dat Djedi al gezegd heeft dat ze moeten praten. We moeten het hier ook over hebben. Het is zo weird man, 16 stemmen. Wie in godsnaam dan? Want ik zei tegen die meiden van ik denk dat Wendy best wel veel stemmen gaat krijgen want zij heeft zich van de verkeerde kant laten zien. Kim geloofd niet dat het zoveel mensen zijn. Daarom moeten we echt ons plan aanhouden benadrukt ze. Want als dit zo is zijn ze echt bezig alle stelletjes eruit te halen. Dan moeten volgens Wanda alle mensen die close met elkaar zijn oppassen. Ik snap ook het hele punt niet gaat Kim verder en Wanda heeft het idee dat er twee groepen aan het ontstaan zijn. De oudjes die vallen daar weer een beetje uit. Als wij met zijn allen sterk zijn zijn we sowieso met tien man merkt Kim op. Dan kun je best wel wat bereiken. Wie is er ooit over die stelletjes begonnen vraagt Wanda zich af en volgens Kim is dat Jeffrey. Jerrold mengt zich in het gesprek, als iemand van een stelletje weggestuurd word gaat die andere niet altijd hoor. Het spel moet echt gespeeld worden volgens Kim. Volgens Jerrold is het nu begonnen, er zijn groepen aan het ontstaan. Je moet wel om ver te komen merkt Kim op. Ik wil eigenlijk niet zo sneaky doen. Maar om ver te komen moet het wel. Ik wil gewoon met een leuke groep verder komen en daarna weten we wel nu moeten we het spel spelen. We moet echt even goed… ja man wat een gedoe!

Wat later komen er mensen van de crew de loods in. Ze hebben een cadeau bij. Wat het precies is, is niet bekend. Maar diegene die het cadeau pakt of aanraakt krijgt een gele kaart. Er wordt volop gespeculeerd wat het kan zijn en of ze het moeten pakken of niet. Wordt vast en zeker vervolgd..

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

hilda 20 september 2022 - 23:02

gezellig

Beantwoord

Laat een reactie achter