Home » De deelnemers dragen het complete Wilhelmus voor om geld te verdienen

De deelnemers dragen het complete Wilhelmus voor om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben vroeg in de morgen een verdienopdracht gehad. Iedereen moet een couplet zingen van het Wilhelmus. Er wordt dan ook flink geoefend. Uiteindelijk besluiten de deelnemers om een voor een hun couplet voor te dragen om te kijken of het lukt. Voornamelijk Moraima lijkt er moeite mee te hebben. Maar ook anderen moeten flink nadenken over de tekst. Het zijn flinke coupletten. Deze oefenronde doet de groep een paar keer.

Vervolgens is het tijd voor de pitches van de deelnemers die nog geen manager zijn geworden. En niet lang daarna komen de scheidsrechters de loods in zodat de verdienopdracht kan beginnen. Babette en Wendy zijn jokers en moeten op het podium gaan zitten. Zij kunnen worden ingezet als een mededeelnemer het niet meer weet. Beste deelnemers begint de stem. Het is tijd om de 15 coupletten van het Wilhelmus foutloos, in de juiste volgorde voor te dragen. Let op dat jullie alle woorden duidelijk uitspreken. Maak je een fout? Dan kun je besluiten om één van de jokers in te zetten. Die dan alsnog het hele couplet foutloos mag voordragen.

Daarna moeten de deelnemers één voor één op het podium komen staan en een couplet voordragen. Wendy moet als eerst en zij heeft het goed. Wat betekent dat ze 25 euro verdiend heeft. De volgende is Imaddidin, hij heeft het fout. Isaac moet dan, hij weet zijn couplet foutloos op te noemen, weer 25 euro erbij. Rupert verdient ook 25 euro en Jan-Willem maakt een fout. Sasha moet enige tijd nadenken maar het lukt haar wel, er komt weer 25 euro bij. Het lukt Jasper wel wat wederom 25 euro is. Eunice maakt wel een fout en daarna moet Erik die het helaas ook niet foutloos weet te doen. Bern weet het couplet wel goed voor te dragen wat weer 25 euro opbrengt. Ook Jeffrey weet 25 euro te verdienen. Moraima is dan, ze maakt een fout en zet Babette als joker in. Babette weet haar couplet wel foutloos op te noemen. Janet verdient 25 euro, Marciano maakt een fout en Mirthe die als laatste moet weet het couplet ook foutloos op te noemen. Daarna wordt duidelijk hoeveel geld de deelnemers verdiend hebben, ze zijn 260 euro rijker.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Laat een reactie achter