Home » Bert doet een ontsnappingspoging uit een jaar van je leven

Bert doet een ontsnappingspoging uit een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Bert heeft zijn 24 uur aangevraagd, zondag heeft Martin dit doorgegeven. Echter kreeg hij al snel reactie van de regie. Bert mag dinsdag pas weg. Aanvankelijk reageerde Bert goed op dit nieuws maar later liet hij doorschemeren dat hij maandagochtend gewoon weg wil. Na een bonte avond ging Bert uiteindelijk naar bed, maar hij had blijkbaar toch andere plannen. Als iedereen slaapt loopt hij zachtjes naar buiten, dan weer naar binnen om een bank te pakken. Hij probeert vervolgens een stellage te bouwen. Daarna gaat hij weer naar boven, hij heeft zijn matras verplaatst naast een andere deelnemer, in een hoekje, verstopt.

Inmiddels is de dag begonnen en het duurt niet lang of de bewoners ontdekken de stellage die Bert gebouwd heeft. Is hij echt vertrokken? Madeleine merkt op dat er dan 10.000 euro van de pot gaat, want dat is immers de borg. Een enkeling denkt dat hij verstopt is, de andere kan zich niet voorstellen dat het hem gelukt is. Er zijn toch 24/7 camera’s? Het lijkt dus een grap te zijn, maar hoe gaat de groep erop reageren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter