Home » Wendy en Bern verlaten definitief een jaar van je leven

Wendy en Bern verlaten definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Bern en Wendy hebben de eliminatieopdracht die iedereen uit moest voeren niet gehaald. Zij moeten dan ook een jaar van je leven verlaten. Wendy  is vooral opgelucht en blij dat ze naar huis mag gaan. Ze is wel blij dat het op deze manier bepaald is door de eliminatie. Bern daar in tegen baalt als een stekker. Maar hij heeft het naar eigen zeggen zelf verkl**t. Ik kreeg mijn voeten niet stil. Jammer dat het nou net dit moet zijn. Ik had het ook niet verwacht moet ik zeggen antwoordt Sasha.

Bern blijft nog enige tijd in de kas zitten, Sasha begint alvast met zijn spullen pakken. Wendy pakt ondertussen wel blij in. Bern komt er uiteindelijk ook bij en pakt samen met Sasha zuchtend in. Wendy doet nog een mooie jurk aan voor haar vertrek en voorziet zichzelf nog van een laagje make-up. Bern doet daarna nog een rondje met Sasha. Ik was zo dichtbij zucht hij en heb het zo erg verne*kt. Het leek me zo tof, als je familie daar zit en dat je in de finale staat. Volgens Sasha moet hij niet vergeten hoe ver hij gekozen is. Ik heb maar één ding gedaan en niet goed gedaan zucht Bern. Ik had mezelf meer gegeven, meer verwacht. Vervolgens hangt Bern zijn naambordje op een eigen gekozen plekje op aan het hek. Daarna gaan de koffers richting de loods en is het tijd voor de afscheidsspeeches.

Wendy begint, dit was het dan. Ik had niet verwacht zover te komen. Ik ben wel blij dat het erop zit. Ik heb veel geleerd, mijzelf voor schud gezet en niet alle doelen behaald. Het is maar geld en ik heb mijzelf gevonden en daar ben ik ook echt blij mee. En ik ga mijn kinderen zien vervolgd ze emotioneel. Dat is mijn alles. De drie overgebleven deelnemers klappen en er volgen knuffels. Daarna is Bern aan de beurt met zijn speech.

Bern zegt dat hij nog niet de vreugde kan delen van Wendy om naar buiten te gaan. Ik ben bij dat ik mijn ouders en vrienden zo gaan zien. En het is waanzinnig dat Sasha het tot de top 3 heeft geschopt. Ik hoop dat ik in het publiek zit als je de finale mag spelen tegen twee waanzinnige toppers. Gestruikeld voor de finish, dat denk ik wel. Maar laat dat niet betekenen dat het voor niks is geweest. Dat is niet zo, ik heb hier zoveel toffe dingen mogen doen. Het boksgala staat heel hoog, cabaret mogen doen. Misschien ga ik er wel mee door of iets in de entertainment. Ik heb veel dingen mogen organiseren. Nog maar te zwijgen over vriendschap en ik heb liefde. Dat neem ik ook mee naar huis. Laat het voor iedereen duidelijk zijn dat ondanks dat we hier ontzettend lang hebben gezeten het niet voor niets is geweest. We hebben een mooie tijd gehad. Goed gespeeld, ik wist vaak de dans ontspringen. Nu heb ik het niet in de handen gehad maar bij de voeten en daar ging het mis. Chapeau naar jullie drieën, maak er iets moois van en hou het sportief. En Sasha, zet hem op! De drie deelnemers klappen en daarna is het tijd voor knuffels. De twee pakken vervolgens de poort en stappen de buitenwereld in. Het avontuur  van Wendy en Bern in een jaar van je leven zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.4]

Laat een reactie achter