Home » Wendy en Bern halen de eliminatieopdracht niet en moeten vertrekken

Wendy en Bern halen de eliminatieopdracht niet en moeten vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Alle deelnemers moeten een eliminatieopdracht doen. Iedereen moet met zijn of haar voeten een toren nabouwen. De eerste drie deelnemers die dit het snelste weten te doen zijn verzekerd van een plekje in het programma. De twee langzaamste moeten vandaag nog een jaar van je leven verlaten.

De deelnemers zijn blij dat de eliminatie nu op deze manier gespeeld wordt. Ze vinden het leuk en spannend. Iedereen krijgt nog even de tijd om zichzelf voor te bereiden. Als iedereen klaar is krijgt iedereen de tijd om de blokken zo neer te leggen als hij of zij wil. Ook de krukken worden op een vaste plek gezet en vervolgens gemarkeerd, deze mag namelijk niet meer verplaatst worden. Iedereen geeft elkaar een knuffel en wenst elkaar een succes. Mirthe zet nog even het woord AF op haar handen omdat ze bang is deze toch te gaan gebruiken. De stem laat weten dat de tijd in gaat zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

De deelnemers gaan aan de slag met het bouwen van de toren. De eerste laag gaat vrij snel. De tweede laag is al wat moeilijker. Bern, Isaac, Sasha en Mirthe gaan goed, bij Wendy valt alles om. Mirthe begint als eerste aan de derde laag, bij Bern is ondertussen de tweede laag ingestort en moet weer opnieuw beginnen met bouwen. Sasha en Isaac zijn inmiddels ook aan de derde laag begonnen. Mirthe heeft als eerste het bouwwerk klaar, alleen de vlag moet nog. Met enige moeite lukt het haar. De scheidsrechter keurt het goed, Mirthe is door. Bij Bern is de derde bouwlaag ingestort en bouwt weer overnieuw. Wendy is ook nog bezig met de tweede bouwlaag en Sasha met de derde. Isaac moet alleen de vlag nog. Ook hij weet de vlag te plaatsen en is verzekerd van een plek. Het gaat nu tussen Bern, Sasha en Wendy. Wendy en Sasha zijn bij de laatste bouwlaag, Bern bij de tweede. Sasha heeft uiteindelijk de derde bouwlaag compleet. Zet hem erin Sas zegt Wendy en Bern is gestopt met bouwen. Het is Sasha gelukt. Wat betekent dat Bern en Wendy  naar huis moeten. Bern zit er verslagen bij en Wendy barst in huilen uit. Ze krijgt knuffels. Bern zondert zich af in de kas waar Sasha bij hem komt zitten. Ik verkl*te het, ik kreeg mijn voeten gewoon niet stil zucht hij. Wendy is ondertussen al haar spullen aan het pakken, ze lijkt blij om naar huis te gaan. Bern baalt maar zal zo ook zijn spullen moeten pakken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.8]

Laat een reactie achter