Home » Zoë wordt verkozen als nieuwe manager in een jaar van je leven

Zoë wordt verkozen als nieuwe manager in een jaar van je leven

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken en vandaag is het tijd voor de managersverkiezing! Iedereen is verkiesbaar want alleen Zoë heeft zich aangemeld. Wendy roept de groep bijeen, wie gaat de nieuwe manager worden?

De stem zegt dat de deelnemers nog een keer duidelijk mogen maken waarom zij denken een goede manager te zijn. Babette, jij mag nu op het podium gaan staan en vertellen waarom jij de beste manager van de maand bent. Babette verteld als eerste haar verhaal. Als eerste wil ik gebruik maken van het moment en richt zich op Wendy. Ik vind het super goed hoe je het hebt gedaan. Dit is een experiment, ik ben hier voor het experiment. Het zou niet zo leerbaar zijn als ik dingen doe die ik misschien niet zou kunnen. Ik ga dan rijker naar buiten dan dat ik binnen ben gekomen. Als Zoë het wordt zou ik heel trots zijn, stem dan volgende maand op mij.

Bern moet daarna naar voren komen, Bern bedankt Wendy ook voor deze maand. Je was een benaderbare manager. Je had mooi de balans tussen eten en activiteiten. Het is soepel verlopen. Daarvoor wil ik je bedanken. Mocht ik deze maand manager worden dan doe ik dat zo bekwaam mogelijk. Ik denk niet dat er veel veranderingen nodig zijn, alleen meer hagelslag bij het ontbijt. Erik mag daarna, ik heb al verteld wat mijn verkiezingsprogramma is. Ik heb daar niet veel aan toe te voegen. Je weet wat je kunt verwachten. Ik hou mij aan mijn principes. Als je mij kiest ga ik mijn best doen. Eunice zegt dat ze een soort sprakeloos is. We hoeven niet zoveel meer te vertellen. Ik weet een ding zeker, het is al de tweede keer dat de ex managers mogen kiezen. Ik weet zeker dat ze een verstandige keuze maken. Wendy, bedankt. We zetten gewoon door, mocht ik de manager zijn weten jullie waar ik voor sta.

Imaddidin mag daarna op het podium gaan staan. Nogmaals bedankt Wendy begint hij. Als ik manager word ga ik mijn best doen om aan de verplichtingen te voldoen. Dank jullie wel. Jan-Willem stapt dan het podium op. Bij deze ook nog Wendy bedankt, het was een rustige maand. Het was erg relaxt. Ik heb mij een keer verkiesbaar gesteld en daarna heb ik besloten dat ik het niet meer wilde. Dus bij deze veel succes bij diegene die het wordt. Als ik het word dan moet ik inderdaad mijn best gaan doen maar daar ga ik nu niet van uit. Janet denkt dat Zoë het ongetwijfeld gaat worden. Ik wens je heel veel succes. Jasper zegt accepteer wat je niet kan veranderen, verander wat je niet kan accepteren en heb de wijsheid om het verschil te herkennen, succes! Mirthe loopt daarna naar voren. Ik heb geen behoefte om manager te worden. In ieder geval nog niet, ik wil Zoë veel succes wensen en ik wil Wendy bedanken. Het ging snel voorbij.

Moraima loopt daarna naar voren. Beste mensen, om manager te worden is niets voor mij. Dus stem niet op mij. Sasha bedankt Wendy, succes met jullie keuze die jullie moeten maken. Als ik het word doe ik mijn best. Zoë mag daar als laatste op het podium gaan staan. Zoals jullie weten wil ik wel graag manager worden. Ik heb mij heel erg voorbereid om boven te zitten, te leren en het avontuur op een andere manier aan te gaan. Dus stem op mij en Wendy bedankt!

De stem neemt daarna weer het woord, beste oud managers. Over 15 minuten moeten jullie de keuze maken wie de nieuwe manager van de maand moet worden. De oud managers gaan buiten even in overleg en als de tijd erop zit moet iedereen weer verzamelen in de loods. Het is tijd om te stemmen laat de stem weten, succes met het maken van je keuze. De oud managers brengen vervolgens één voor één hun stem uit. De stem laat daarna weten dat de uitslag bekend is. De manager van de maand is geworden: Zoë! Ze heeft 2 stemmen gekregen. Bern, Moraima en Jasper hebben 1 stem gekregen. Zoë bedankt de oude managers voor het stemmen. Dank jullie wel dat ik het geworden ben en het vertrouwen in mij hebben zegt Zoë tegen iedereen. Ik heb er heel veel zin in, dus dank jullie!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.9]

Laat een reactie achter