Home » Wanda neemt afstand van Jasper en alle deelnemers krijgen weer zakgeld

Wanda neemt afstand van Jasper en alle deelnemers krijgen weer zakgeld

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren hebben de deelnemers 1000 euro gewonnen tijdens de recordpoging tomatensap drinken. Er werd op dat moment nog niet besloten wat er met dat bedrag gedaan zou worden. Vandaag roept Marciano de groep bij elkaar om hierover een mededeling te doen. We hebben duizend euro met zijn allen verdiend begint hij. Ik heb een dagje laten sudderen en heb er goed over nagedacht. Ook hoe we er zelf voor staan, we hebben 179,80 euro en we weten ook niet wanneer de volgende verdienopdracht is. Dus is er besloten het 50-50 te doen. Er gaat 500 naar de huishoudpot en 500 euro naar de groep. Dat betekent dat we 20 euro per persoon vrij te besteden hebben. Dat is voor bol en de jumbo. De groep klapt en Marciano zegt dat er vanaf morgen de mogelijkheid komt om te bestellen.

Jasper en Wanda hebben daarna een gesprek. De twee zijn flink naar elkaar toe gegroeid en eindigde zelfs bij elkaar in bed. Waar overigens niets gebeurde. Vandaag hebben de twee een gesprek over hun band. Jasper zegt dat ze iemand is waarop hij terug kan vallen en te vertrouwen is. Wanda zucht, dat is om samen plannetjes te maken weet wat je… Jasper onderbreekt haar, daar gaat het niet eens om. De twee gaan in het zonnetje zitten en praten verder. Het spel gaat ook beter als je op iemand terug kan vallen waarvan je weet dat je open en eerlijk kan zijn gaat Jasper verder. Mh Mh antwoordt Wanda, dat snap ik. Gewoon een echte vriend merkt Jasper op. Jij moet lekker je eigen keuzes maken en doen waar je je goed bij voelt. Dat is ook het punt zegt Wanda, ik weet niet in hoeverre ik er voor jou kan zijn. En ik probeer ook wat minder te zijn met jou. Ik weet ook dat het mij niet happy maak om me steeds terug te trekken. Er kan van alles gebeuren hier en ik heb geen zin om mij te focussen op twee of drie mensen. Als die mensen wegvallen heb ik niets meer. Dan is het helemaal niet te doen hier. Ik moet wel iets hebben om op mijn eigen benen te staan en niet afhankelijk te zijn van wie er om mij heen zit. Maar zonder die mensen moet ik ook nog door kunnen als ik dat zou willen. Het voelt als een bepaalde druk dat als ik er minder voor jou zou zijn dat jij het lastiger krijgt. We kunnen er voor elkaar zijn als we ons k*t voelen alleen ik weet niet hoe het gaat lopen. Als ik besluit om naar huis te gaan moet ik niet een overladen schuldgevoel hebben. Dat hoef je ook niet antwoordt Jasper. Dat is op dat moment dan maar zo.

Ik merk de laatste tijd dat ik me afzonder gaat Wanda verder. Omdat ik gek word van deze mensen, het werkt niet beter voor mij. Want ik vind het nog steeds super k*t hier. Als ik me dan iets beter voel als ik met jou aan het chillen ben dan vind ik dat een gevaarlijke situatie. Dat betekent dat ik daar gewend aan raak. Daar wil ik niet in terecht komen want ik weet dat ik dan niet mijzelf ga zijn maar ook het zwaarder ga krijgen als ik wel wil blijven. Ik probeer dat voor te zijn door meer met andere mensen op te trekken. Dus is het enigszins wel afbouwen merkt Jasper op. Ja misschien ergens wel zegt Wanda, het moet er wel ergens kunnen zijn maar het is nu veel Wendy en Jasper. Er moet daarnaast ook wat zijn. Jasper vindt het op zijn beurt wel meevallen. En Wanda vertelt dat ze sommige dingen niet zo relaxt vindt. Zoals dat wij worden gezien als koppels. Dat soort dingen stoort mij gewoon. Ik vind dat gewoon vervelend. Jasper benadrukt dat dat ook vrienden kan zijn, ze noemen toch ook Babette en Gert-Jan. Als ze mij en Kim zouden noemen zou ik dat minder vervelend vinden zegt Wanda. Jasper snapt het wel en Wanda zegt dat ze nu een keuze gemaakt heeft om naast dit meer te hebben. En voegt eraan toe dat ze dingen niet uit kan leggen aan Ivor en dat stoort me enorm. Het advies is ook geweest dat ik dingen moet doen die goed zijn voor mijzelf. Ze zeiden ook dat het in de buitenwereld ook anders is. Het moet gewoon meer en en zijn. Jasper begrijpt het heel goed. Alleen ik vraag me af wat het voor mij betekent als het wegvalt. Dat laat mij nu twijfelen. Wanda benadrukt dat de vriendschap er wel is die ze hebben. Jasper vindt dat ze een bijzondere vriendschap hebben opgebouwd en het nu wankelt omdat je de vriendschap niet uit kun leggen. We zijn gewoon close en dat is het. Wanda benadrukt dat haar relatie 10000 keer waardevoller is. Ik weet niet hoe het buiten is. Ik heb geen zin om me daar hier zorgen over te maken. Jasper begrijpt het wel maar ik maak ook keuzes. Ik vraag mezelf af of ik hier wil blijven. Ik laat het niet van je afhangen maar het heeft wel invloed op. Ik kan niet meer hetzelfde voor je zijn als dat ik was gaat Wanda verder. Ik ga niet meer naast je liggen en je een knuffel geven. Het maakt het gewoon ingewikkeld. Ik accepteer dat zegt Jasper maar het neemt niet weg dat er bepaalde twijfels ontstaan over mijn deelname. De twee gaan uiteindelijk naar binnen om een hapje te eten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

1 Reactie

Ikke 19 januari 2023 - 16:28

Tjongejonge hoe hard probeer je jezelf nu voor de camera voor te liegen gemene dame dat je bent je hebt jappie gebruikt op vele manieren en ook in bed was t meer maak dat de kat wijs dat dat niet was als je zelf de beelden erns terug kon zien… en jonge dame in t begin bloosde je nog met je leugens je hebt jezelf goed getrained….ivor laat je wel wakker worden denk ik uit je dromen als je thuis komt… liefst vandaag nog en neem kim en izaak mee aub

Beantwoord

Laat een reactie achter