Home » Esther plast in haar broek tijdens haar nieuwjaarsconference

Esther plast in haar broek tijdens haar nieuwjaarsconference

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwjaarsdag in een jaar van je leven heeft Esther iets voorbereid voor de groep. Ze heeft een nieuwjaarsconference voor de groep voorbereid.

Esther zit enige tijd op tafel in een yoga houding zoals we Eunice vaak zien doen. Isaac neemt het woord, zoals je kunt zien is Esther zich aan het voorbereiden voor haar nieuwjaarsconference. Het zal waarschijnlijk een beetje in een soort van meme / cabaret plaats gaan vinden. Zie het als een grap, een knipoog en niets beledigends. Daarna komt Esther van de tafel af als Eunice. Vervolgens komt doet ze Martin na, die altijd met veel herrie sport. Vervolgens kleed ze zich om en krijgt hulp van Babette. Babette zegt dat het goed gaat en dat er gelachen wordt door de toeschouwers. Daarna doet ze verschillende deelnemers nog na. Zoals Erik die een pan uitlikt, Janet die voorwerpen recycled en Wanda. Maar tijdens de act van Wanda gaat het fout. In de keuken schiet ze in de lach, ze schuift de deur dicht en gaat naar de wc. Ik pies in mijn broek lacht ze. Babette komt kijken, ik heb in mijn broek gepist lacht ze. En nu vraagt Babette, moet ik een nieuwe onderbroek halen? Oh jezus zegt Babette terwijl Esther nog altijd lacht. Uiteindelijk besluit Esther door te gaan, je ziet niks aan haar broek. Na de act van Wanda doet Esther Bern na, gevolgd door Isaac. En daarmee zit de nieuwjaarsconference erop. De groep klapt enthousiast er wordt we want more geroepen. Aan Jan-Willem vertelt ze ook dat ze in haar broek geplast heeft. Het is nat van onderen… Ook de rest van de groep is enthousiast. Ze hadden graag wat meer gezien. Ik had nu zeven personages maar wie weet volgende maand. Maar dan moeten jullie me niet elimineren grapt ze.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter