Home » Sasha en Rupert gaan zich verkiesbaar stellen om manager te worden en een korte vergadering

Sasha en Rupert gaan zich verkiesbaar stellen om manager te worden en een korte vergadering

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Ook vandaag wordt er veel gesproken over een eventuele eliminatie. Gert-Jan gaat door met het plan wat hij bedacht heeft, zichzelf laten elimineren om zo de “macht” te krijgen iemand weg te sturen. Hij praat met Janet, ze lijkt erin mee te gaan. Later spreekt Gert-Jan ook nog Bern waar hij het hele plan nog eens uitlegt. Bern vindt het een tof plan.

Daarna genieten de deelnemers van een brunch en daarna zegt de stem dat iedereen één minuut heeft om te verzamelen voor het scherm. Beste deelnemers gaat de stem verder. Volgende week woensdag moet er weer een nieuwe manager worden gekozen. Jullie kunnen je vanaf nu verkiesbaar stellen om manager te worden voor de volgende maand. Dit doe je door bij de huidige manager aan te geven dat jij manager wilt worden. Je moet dan vijf andere deelnemers meenemen naar het managerskantoor om te laten zien dat zij achter jou staan. Minimaal twee deelnemers moeten zich verkiesbaar stellen. Anders stemmen jullie op alle deelnemers die nog geen manager zijn geweest. Elke aspirant manager moet een kreet aanvoeren, hierna ontvang je een verkiezingsposter die mag worden opgehangen in de loods.

Omdat nu iedereen toch bij elkaar is wil Kenzy meteen even wat zaken bespreken in een korte vergadering. Ik heb deze week niet heel veel begint ze. In de huishoudpot zit nog 400 euro naar wat we gisteren hebben verdiend. Er is tot woensdag eten besteld. Na de weekbespreking gaan we weer met het record hamburgers oefenen. De wasmachine, ik heb een mail gestuurd. Ik wacht daar nog op. Jan-Willem voegt eraan toe dat het waarschijnlijk elektronisch foutje is. Alles is schoon. Kenzy rond vandaag Zalando af. Daarna is het tijd voor de rondvraag. Mirthe vindt het jammer dat de verdienopdracht met de polonaise erop zit. Daarna zegt ze dat ze een hint heeft voor het geluid van de week in de loods van een jaar van je leven. Het gaat om de locatie van het voorwerp, morgen komt de hint over het ding zelf. De hint is waar er gemakkelijk irritaties ontstaan. Rupert laat weten dat hij zich verkiesbaar gaat stellen. En wenst iedereen een leuke carnaval nog. Marciano vraagt hoe het met het halfjaar feest zit. Kenzy vertelt dat ze gekeken hebben, dingen hebben opgevraagd. En binnenkort komt daar een stelling over. Isaac bedankt iedereen voor de loods loop. Martin vertelt dat hij vanavond lasagne gaat maken. Janet mist nog 4 stiften en zou graag willen dat ze terug komen. De kas heeft inmiddels een vloer, de rest is besteld en daar is het nu op wachten. Jeffrey vraagt hoe het met de tandarts zit. Kenzy laat weten dat je alleen naar de tandarts kunt bij klachten. Erik zegt dat de rugleuning klaar is, daar blijft het bij. Mocht iemand nog meer willen maken we er nog een. Sasha gaat zich ook verkiesbaar stellen voor manager. Esther bedankt iedereen voor de liefde in de loods viering. En daarna wordt de vergadering afgesloten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

3 Reacties

eddy kreutz 20 februari 2023 - 12:43

ze zijn vlowassen mensen ze worden gewoon ziek over dat geld wat er staat om mekaar dwasbomen het lijk wel oorlogspel de jaar van het leven de een praatover hun en dan zo gemeen dan over andere vetel dat ze weg moeten en dat noemen volwassen mensen lijk wel kinderen om te vechte om dat geld maar verder vind ik het wel leuk maar gert jan is wel beetje gemeen over andere te lullen dat vind ik minder en dan praten of er niet aan de hand is maar met carnaval vond ik het erg leuk

Beantwoord
Jenny 20 februari 2023 - 13:40

Ik volg nu Zoë een tijdje en zie bij haar dat het een of ander blijhoofdje is die waarschijnlijk in het gewone leven niet echt geaccepteerd wordt, Zoë doet te goed haar best om aardig gevonden te worden.
Ze leeft in die loods inmiddels met een veilig gevoel omdat inmiddels iedereen oke met haar is.
Ze beseft niet dat het allemaal onreal is.
Ik hoop voor haar dat ze buiten de loods niet keihard naar beneden keilt.

Beantwoord
Sylvia 20 februari 2023 - 14:22

Marciano…….Burna Boy!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter