Home » Drie deelnemers uit een jaar van je leven moeten midden in de nacht karaoken

Drie deelnemers uit een jaar van je leven moeten midden in de nacht karaoken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond en nacht werd er flink gezongen in de een jaar van je leven loods. Het begon met Marciano, hij stond lekker te douchen toen de kerst bellen af gingen. Hij sloeg snel een handdoek om zich heen en rende richting het podium. Vrolijk zingt hij mee en weet 25 euro voor de huishoudpot bij elkaar te verdienen.

De avond verloopt rustig, Isaac zit met de voedingsclub om te kijken wat er met het verdiende geld van gisteren gekocht moet worden. En verder wordt er een spelletje gespeeld en gekletst. Sommige deelnemers liggen al op tijd in bed door de intensieve verdienopdracht. Maar het was een onrustige muzikale nacht in de loods. Want rond middernacht klonken er kerst bellen, dit keer is het de beurt aan Gert-Jan. Hij is binnen 8 seconden op het podium en mag een kerstliedje van Nick en Simon karaoken. Hij weet er wel weer 25 euro mee te verdienen. Andere deelnemers doen vrolijk mee. Als de rust weer is weder gekeerd moet rond 1:00 uur de volgende, Jan-Willem. Hij moet last christmas van Wham karaoken. Ook hij verdiend 25 euro voor de groep. Iedereen duikt daarna weer lekker zijn mandje in maar om 2:15 uur is het weer raak. Dit keer mag Wanda op het podium verschijnen! Ze mag i’m dreaming of a white christmas karaoken. Iedereen gaat weer naar bed en dan blijft het rustig. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken, vandaag staat de wekelijkse vergadering op het programma. Gaat er dan gestemd worden over geld pakken uit de prijzenpot?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

2 Reacties

Johan de Kruijk 13 december 2022 - 11:06

Ik heb een idee voor de deelnemers 30 uur zingen voor het Guiness book of record

Beantwoord
Ikke 14 december 2022 - 07:26

Ja dat is een goed idee inderdaad, wel de plicht dat elke deelnemer net zoveel nummers als de ander zingt….30 uur lang non stop zingen super idee

Beantwoord

Laat een reactie achter