Home » De deelnemers zijn heel de middag bezig met de paal hang opdracht

De deelnemers zijn heel de middag bezig met de paal hang opdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een opdracht gekregen aan een 4 meter hoge paal hangen. De groep heeft twee uur geoefend en als de oefentijd erop zit neemt de stem weer het woord: de oefentijd zit erop! Iedereen moet deze opdracht uitvoeren anders verdienen jullie helemaal niets. Jullie moeten met jullie hele lichaam tussen de zwarte strepen blijven hangen. En je poging telt zodra je bent losgekomen van de trap en om de paal hangt. Hou je het langer dan 2 minuten vol? Dan verdien je 20 euro voor de huishoudpot. Hou je het niet langer dan 1 minuut vol? Dan wordt er 20 euro in mindering gebracht op het totaal verdiende bedrag. Hou je het langer dan 10 minuten vol dan verdien je 50 euro voor de huishoudpot. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

Daarna gaan de deelnemers aan de slag, Bern mag als eerste hij weet het 10 minuten vol te houden. Maar meerdere deelnemers weten dat te behalen waaronder Jan-Willem, Martin, Jasper, Eunice, Mirthe, Wendy, Leila, Kim D, Djedi en Marciano. Moraima weet niet de 1 minuut te behalen. Het was een lange dag, de deelnemers zijn de hele middag tot 17:45 bezig geweest met het hangen aan de paal. Maar het was de moeite waard. De groep heeft 770 euro verdiend! Isaac neemt als laatste nog even het woord. Ik weet niet wat er gebeurt is vandaag maar ik kan wel zeggen dat we echt met zijn allen het maximale erin hebben gezet. En een maximaal resultaat gehaald van 770 euro! We hebben het met zijn allen gedaan, come on! Je mag echt trots op jezelf zijn! Verder laat Isaac ook nog even weten dat hij vanavond nog de  boodschappen gaat bestellen, hij had al een bestelmoment gereserveerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Ikke 13 december 2022 - 06:46

Izaak laat wederom zn gezicht vallen, zowel in de opdracht whawha als meneer de krachtpatser die amper 2 minuten haalt…..

Maar vooral in de rol als manager de roddelkoning, als iemand iets in vertrouwen komt vertellen dat hij 100% zeker weet dat er wat uit zn kast is gestolen en hij dit pas publiekelijk in t kringgesprek vandaag wil melden….is t zeer zeker niet de taak als manager om dit door te roddelen aan medespelers….wat een aanfluiting ben jij izaak als de vermeende beterweter en king of the jungle….schaam je

Beantwoord

Laat een reactie achter