Home » De deelnemers moeten aan een 4 meter hoge paal hangen en Moraima haalt de karaoke opdracht niet

De deelnemers moeten aan een 4 meter hoge paal hangen en Moraima haalt de karaoke opdracht niet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ook vandaag zijn de kerst bellen weer afgegaan. Moraima moest als eerste naar het podium, ze lag op bed te slapen omdat ze de nacht gewaakt heeft voor de kerstopdracht. Moraima staat op tijd op het podium maar ze zingt zeer weinig. Als het liedje afgelopen is verdient ze niets voor de huishoudpot. Dit keer geen 25 euro extra. Nog iets later mag Djedi op het podium karaoken. Ze zingt het liedje Driving home for christmas. Djedi zingt het lied goed mee en dat betekent dat er weer 25 euro extra naar de huishoudpot gaat.

En dan gaat het alarm in de een jaar van je leven loods, de stem laat weten dat iedereen naar de slaapkamers moeten. Als de deelnemers enige tijd gewacht hebben mogen ze in de loods terugkomen. Er staat een flinke stellage met een springkussen. De stem vertelt wat de bedoeling is. Beste deelnemers, jullie zitten nog middenin de muzikale week met de kerst karaoke. Maar er wordt zo dadelijk nog een opdracht gespeeld! Zoals jullie zien staat er een vier meter hoge paal voor jullie klaar. Wie kan er het langst aan deze paal hangen? Hij of zij is verzekerd van een plek in het programma. Want er gaat vandaag niemand naar huis. Jullie gaan een verdienopdracht spelen. Je moet met je hele lichaam tussen de zwarte lijnen blijven. Jullie krijgen nu twee uur de tijd om te oefenen. Jullie tijd gaan in zodra de zoemer gaat.

De scheidsrechters zetten ondertussen het springkussen aan en één van de scheidsrechters laat zien wat de bedoeling is. Isaac denkt dat het handig is om zoveel mogelijk in korte kleding aan de paal te hangen. Dan wordt het blijven hangen aan de paal makkelijker. De deelnemers gaan vervolgens aan de slag. De een lukt het en de ander heeft er wat meer moeite mee. Er worden verschillende houdingen getest en ondertussen wordt het gespeculeerd over de opdracht. Zou het echt een verdienopdracht zijn of toch niet? En wie zou de opdracht uit moeten voeren? Uiteraard komen we erop terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

3 Reacties

Ikke 12 december 2022 - 11:31

Leren luisteren is een groot probleem…de stem zei er gaat vandaag niemand naar huis…..mex on t niet dus trekt een geplastificeerde broek aan….dat is niet eerlijk tegenover de andere deelnemers….broek uit iedereen.in korte of onderbroek….of de broek van mrx wordt door elke deelnemer gedragen !!!!

En.inderdaad moirama niets verdient ze zong niet mee…

Beantwoord
Ikke 12 december 2022 - 14:05

Whaha een halverwege verslag, de twee met de grootste bek halen net de 2 minuten nu begint izaak te gillen maximaal 2 minuten…..je lacht je toch rot mirthe is volgens hun de zeur kan niets doet niets enz zo ook over yumise maar wie hangen 10 minuten mirthe en yunise t is toch geweldig he

Beantwoord
Ikke 12 december 2022 - 17:47

Het was een mooi programma ook voor de kijker de hele middag mooi om naar te kijken, trots mogen sommige echt zijn op zichzelf….jan willen presteert op zijn.leefijd velen malen beter dan enkele mannelijke schreeuwers whaha en dan gaan praten 2 minuten is goed omdat ze dat zelfs amper halen konden…janet, ester, wendy powervrouwke,s hebben ze ook.een poeppie laten ruiken tegenover anderen…haha t was amusant !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter