Home » De deelnemers krijgen een opdracht: Kerst karaoke week

De deelnemers krijgen een opdracht: Kerst karaoke week

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in de loods op deze nieuwe dag in een jaar van je leven. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten op wat het gaat worden. Is het een eliminatie of verdienopdracht?

Zodra de stem laat weten dat ze de loods in mogen gaan de deelnemers snel klaarstaan. De stem neemt het woord. De deelnemers reageren enthousiast op wat ze zien. De stem zegt vertelt dan wat de bedoeling is. Beste deelnemers, het is the most wonderful time of the year! En daar horen kerstklassiekers zoals All I want for christmas, last christmas en santa claus is comin to town natuurlijk bij. Jullie gaan er een muzikale week van maken want de komende zeven dagen is het kerst karaoke in de loods! Zodra jullie kerst bellen horen verschijnt er een naam van een deelnemer op het scherm. Deze moet binnen 15 seconden op het podium staan en met de microfoon in de hand het nummer wat klaarstaat volledig meezingen. Alleen dan verdienen jullie per nummer 25 euro voor de huishoudpot. Ben je niet binnen 15 seconden bij de microfoon maar wel binnen 30 seconden dan moet je alsnog het nummer zingen om te voorkomen dat er 25 euro van het tot dan verdiende bedrag afgaat. Duurt het langer dan 30 seconden voor je bij het podium bent dan gaat er ook 25 euro van het bedrag af. Je mag niet de beurt  van een andere deelnemer overnemen. De opdracht start zodra de kers bellen klinken, heel veel succes de komende zeven dagen!

De groep klapt enthousiast en de reacties zijn zeer opgewekt. De scheidsrechter legt nogmaals de spelregels uit en Isaac neemt daarna nog even het woord. Het is dus zeven dagen dat we dit gaan doen, hou er dus rekening mee dat dit ook in de nacht of ochtend kan gebeuren. Als je het hoort probeer dan iemand wakker te maken. Hou elkaar scherp!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter