Home » Isaac denkt dat Jeffrey het zwaar gaat krijgen als hij geen manager meer is

Isaac denkt dat Jeffrey het zwaar gaat krijgen als hij geen manager meer is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in in jaar van je leven is vrij rustig verlopen, er is geen alarm afgegaan. Er zijn wel onderling wat dingen gebeurd. Zo zijn er nog altijd deelnemers ontevreden over manager Jeffrey.

Ik kan die man niet uitstaan zegt Wanda tegen Kim en Kenzy. We verzinnen wel weer wat, het veranderd toch weer. Ik kan toch niet random iemand een banaan geven als ontbijt? Dat kan je toch niet maken? Kim vraagt wat er is. Wanda antwoordt dat ze pissig is op Jeffrey en zijn houding. We moeten eten voor hem gaan bestellen zodat hij weer met de eer kan strijken. Ik kan die man niet uitstaan. Kim lijkt het ermee eens te zijn, hij zei ook al ik heb  geld verdiend. WE hebben geld verdient. Wanda vindt het prima dat hij op een knopje wil drukken om extra dingen bij te bestellen maar niet spullen van ons eraf halen. Het is gewoon naar zijn bol gestegen, hij denkt dat hij koning van de loods is. Zelfs Jasper denkt er zo over. Uiteindelijk gaan Wanda en Kenzy naar het kantoor om Jeffrey te helpen met het bestellen van boodschappen, gericht op voeding.

Ook Isaac en Gert-Jan hebben het over de manager. Isaac heeft dingen gezien die besteld worden, zo heeft Jeffrey pantoffels voor zichzelf besteld. Voor die dat, gewoon gekke dingen. Gert-Jan denkt dat het zieltjes winnen is. Hij stond op de lijst om eruit geknikkerd te worden. Isaac is het daarmee eens, ik zie dat er een keerpunt komt. Gert-Jan is het ermee eens, je hoort mensen praten voegt hij eraan toe. Isaac vertelt dat december voor hem wel interessant zou zijn. We kunnen er een mooie tijd van maken. Gert-Jan denkt dat het straks wel moeilijk gaat worden en Isaac denkt dat ook. Ik heb hem ook gezegd dat hij in een gat komt. Het kan twee kanten op, of je gaat tegen de stoel aanschoppen of je gaat gewoon mee. Hij gaat het zwaar krijgen. Verder is Isaac van plan om met de mensen te gaan zitten die manager zouden willen worden. En kijken hoe we de komende negen maanden in kunnen vullen zodat het één groot plan wordt. Dat je met elkaar een visie hebt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter