Home » Kim laat zich horen naar haar vertrek uit een jaar van je leven

Kim laat zich horen naar haar vertrek uit een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder ontving Kim D een brief van het thuisfront. In deze brief stond dat het slecht ging met haar vader, hij heeft ms. Het gaat zo slecht dat hij ervoor koos om een euthanasie traject te starten. Kim besloot met goedkeuring van de groep een jaar van je leven tijdelijk te verlaten. Al snel kwam ze terug in de loods en heeft toen besloten een jaar van je leven definitief te verlaten. Tot groot verdriet van Jeffrey.

Kim laat van zich horen na haar vertrek. Lieve allemaal, Allereerst bedankt voor alle lieve berichten. Zoals de meesten van jullie nu inmiddels wel weten heb ik gister definitief het programma verlaten. Dit omdat mijn vader komt te overlijden…

Kim heeft haar vader nog gesproken en vertelt hoe dat gegaan is. Ik ben net bij me vader geweest. Hij zei mij dat hij elke avond met trots heeft gekeken maar dat hij blij is dat ik weer thuis ben. Ik vind het fijn dat ik er op tijd ben uitgehaald. Nu kan ik het samen met mijn zusje afsluiten en kan ik nog de laatste mooie gesprekken voeren.

Foto: Instagram

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

3 Reacties

Bosch 31 maart 2023 - 10:43

Sterkte lieve Kim voor jou en je familie ,ik vond je een tof wijf .Het gaat je goed ik de toekomst .Veel liefs .

Beantwoord
Freerk 1 april 2023 - 11:54

Lieve Kim van uit groningen wens ik je en je fam heel veel sterkte toe in de moelijke periodes die komen gaan en hoop dat jij en Jeff heel lang samen zullen zijn heb genoten van jullie 2.
Mvg van uit groningen

Beantwoord
Eva Knijnenburg 5 april 2023 - 17:14

Lieve Kim en familie, ik heb zelf MS en begrijp de keuze van je pa. Ik wens jullie de komende tijd heel veel sterkte en kracht toe om dit grote verdriet te kunnen dragen. Veel liefs, Eva

Beantwoord

Laat een reactie achter