Home » Jeffrey is verdrietig na het vertrek van Kim en vraagt zich af wat hij nog in een jaar van je leven doet

Jeffrey is verdrietig na het vertrek van Kim en vraagt zich af wat hij nog in een jaar van je leven doet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey is na het vertrek van Kim verdrietig. Isaac praat er met hem afgelopen avond over. Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden zegt Jeffrey. Dat staat hier los van. Je zit met je handen gebonden antwoordt Isaac. Dat is de onmacht die bij jou zit. Ik heb altijd gezegd als het mensonterend is dan kap ik er mee. Maar f*ck! We beginnen gewoon weer opnieuw zegt Isaac. Ik wil er gewoon voor haar zijn zegt Jeffrey. Ze is sterk benadrukt Isaac en Jeffrey is het daarmee eens. Ik heb nog nooit zo’n sterke vrouw gezien. Daarom heb ik denk ik ook nog nooit zoveel van iemand heb gehouden. Wij moeten het hier nu gaan doen zegt Isaac, koppie laag een paar dagen en het een plekje geven. Ik heb er geen woorden voor wat dit is gaat Jeffrey blijven. Ze zegt dat ik moet blijven maar… Alles wat jullie hebben opgebouwd kan ook wel even wachten merkt Isaac op. Het wordt alleen maar mooier.

Bij het avondeten krijgt Jeffrey geen hap meer door zijn keel. Babette zegt dat hij wel even wat moet eten. Ik heb geen idee wat ik hier aan het doen ben zegt Jeffrey. Eruit gestemd maar een rode kaart dan zou ik zeggen tot over 5 maanden. Ik voel me nu echt een mongooltje. Ik sta altijd voor iedereen klaar en nu ehm… k*t zooi. Je kunt er altijd nog uit zegt Babette. Je moet even een nachtje slapen. Ik zou het ook hebben maar aan de andere kant… Marciano zegt dat het morgen beter wordt en overmorgen je het een plekje hebt gegeven. Ik weet echt wel zeker dat als je eruit moet komen je ook een brief krijgt. Jeffrey antwoordt dat ze zich ook wel zonder haar red maar ze doet zich altijd groter voor. Je wilt er voor haar zijn merkt Babette op. Ik zou helemaal gek worden als mijn vader overlijdt benadrukt Jeffrey. Het is hier een rollercoaster zegt Babette.

Ook met Jasper bespreekt Jeffrey de situatie nog eens. Jeffrey legt uit dat hij er voor Kim wil zijn. Dan denk ik dit is waardeloos. Ik weet ook nog niet of ik er goed aan doe om hier te blijven. Ze zegt dat ze moet blijven maar daar luister ik niet naar. Jasper antwoordt dat het ook echt een machteloze positie. Je twijfelt nu? Jeffrey zegt dat hij altijd gezegd heeft dat als iets mensonterend is hij gaat. Dit is niks benadrukt hij, dit is veel belangrijker dan hier zijn. Ik overweeg alles maar ik weet niet wat ik van mijzelf moet vinden als ik hier blijf. Neem je het jezelf kwalijk dan vraagt Jasper. Nog niet antwoordt Jeffrey. En Jasper merkt op dat het een ongewone situatie is. Ik weet niet in hoeverre je haar helpt. Ik ook niet antwoordt Jeffrey.

Uiteindelijk hangen Zoë en Jeffrey het naambordje op aan de poort waar alle namen hangen van de deelnemers die vertrokken zijn. Jeffrey besluit de komende dagen af te wachten. We zijn er voor jou benadrukt Zoë. Ik spreek mijzelf echt tegen benadrukt Jeffrey. Wat doe ik hier nog?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter