Home » Jan-Willem heeft een jaar van je leven definitief verlaten

Jan-Willem heeft een jaar van je leven definitief verlaten

Jan-Willem heeft de eliminatieopdracht niet gehaald. Dit betekent dat hij een jaar van je leven moet verlaten. Voordat Jan-Willem in gaat pakken gaat hij nog even met Eunice en Erik de kas in om te kletsen. In de kas wordt duidelijk hoe Jan-Willem over de eliminatie en zijn vertrek denkt.

Dit was het zegt Jan-Willem, toch bijna negen maandjes volgehouden. Ik wil wel contact met je houden. Ik ga je volgen en steunen op afstand. Het is een f*cking harde game, het is nooit mijn game geweest. Ze zijn nu blij maar uiteindelijk gaan ze allemaal, ik ben blij dat het nu is. Voor jou vind ik het erg, nog erger als voor mij. Eunice schiet een beetje vol en krijgt natte ogen. Het is wat het is zegt Jan-Willem. Eunice gaat nog een briefje maken. We gaan elkaar zeker zien zegt Jan-Willem. Eunice vraagt daarna of hij 6 juni naar haar dochter wil gaan. Ze wordt dan 15. Als je je adres geeft antwoordt Jan-Willem. Ja laat Eunice weten, dan geef je haar mijn armbandje.

Vervolgens komt Erik ook de kas in. Jan-Willem laat weten dat het blij is dat het nu gebeurd, voor de zomer. Dan kan ik daar nog een beetje van genieten, het was toch wel gebeurd. Het ging uiteindelijk maar om 1 item. Je gaat uiteindelijk toch. Het is wel vervelend antwoordt Erik. Aan de andere kant is het ook een opluchting geeft Jan-Willem toe. Het is nooit mijn wedstrijd geweest. Uiteindelijk gaat Jan-Willem richting zijn slaapkamer om zijn koffer in te pakken. Als hij klaar is loopt hij richting de loods waar hij iedereen nog een keer toespreekt.

Mijn tijd is gekomen zoals jullie allemaal gezien hebben begint Jan-Willem zijn speech. Het was kantje boord, het was heel spannend. Moraima nogmaals gefeliciteerd. Ik wist dat de tijd een keer zou komen, ik ben blij dat het voor de zomer is. Jullie gaan er allemaal een keer staan. Ik gun jullie het allemaal maar sommige ook iets minder. Ik heb veel leuke mensen ontmoet in de loods. Ik heb toch wel wat dingen geleerd, vaker tot 10 te tellen. Geprobeerd de pot te beschermen. Ik hoop dat jullie daar toch nog voor gaan knokken en niet de manier waarop het de laatste tijd gaat. Ik heb het leuk gehad met jullie allemaal, eten was geweldig de laatste tijd. Ik wens jullie nog heel veel succes, dit was hem voor mij.  De groep klapt en Jan-Willem krijgt afscheidsknuffels. Daarna loopt hij richting de poort en roept nog een keer doei doei! Het avontuur van Jan-Willem in een jaar van je leven zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.2]

Laat een reactie achter