Home » Eunice geeft een droompresentatie aan de groep

Eunice geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Alle deelnemers moeten een droompresentatie geven. Vanavond is het tijd voor de droompresentatie van Eunice. Als de groep klaar zit vertelt ze over haar doelen en waarom ze aan een jaar van je leven meedoet.

Eunice vertelt dat ze het jongste kind in het gezin is, mijn doel van deelname. Het initiatief gegaan. Ik wist dat ik hier antwoorden over mij zou vinden. Over welke richting het verder zou gaan in mijn leven. Ik ben nu 1.5 jaar gescheiden dus ik was zoekende van wat ik nog zou willen doen. Wat voor opleiding. Na de scheiding ben ik gaan werken. Ik wil een basis vinden voor mij en mijn twee dochters van 11. Mijn doel is ook om het te verwerken, het overlijden van mijn zus en de echtscheiding. Ik heb nog een doel om meer energie te krijgen. Ik zag niet meer hoe ik verder zou moeten gaan. Ik heb energie gevonden door deel te nemen aan dit. Ik ben er nu overheen dat ik niet meer bevries als ik moet presteren. Er is nu ruimte om te gaan leren. Ik ben al ver maar in de communicatie mis ik nog wat in. Ook in de assertiviteit. Het gesprek van gisteren is een voorbeeld. Ik heb mensen gekwetst, het was wel goed bedoeld. Ik moet me meer richten op meteen handelen. Ik moet alles meteen communiceren. Hier leer ik van en heb ook aan Babette ook hulp gevraagd. Bij deze ook mijn verontschuldiging voor gisteren.

Mijn persoonlijke doel, ik heb een boek gelezen over dit is mijn jaar. En toen kwam een jaar van je leven en dat zag ik als een test. Dit gaat mij lukken één jaar en mijn kennis leren aan anderen. Het zou leuk zijn dat de winnaar hier iets mee van kan nemen. Als ik niet slaag dan ga ik weer terug naar mijn boek. Ooit zal er een jaar zijn om te groeien tot wat ik wil. Assertiever worden, het vinden van mijn richting. Wat heb ik al bereikt? Het verwerken. Ik ben blij dat ik een balletvoorstelling gegeven heb. Maar het is lastiger dan gedacht. Mijn yoga heb ik ook opgepakt, ik kan nu zitten in de lotus houding. Het meditatieniveau waar ik nu in verkeer heb ik nog nooit eerder gehad. Ook wil ik minimaal één deelnemer Spaans leren. Dit doen er meerderen, dit geeft mij veel energie. Wat ik ga doen met de prijzenpot, ik zou een club willen starten. Een club voor gelukkige mensen. Een club waar mensen naar toe kunnen komen voor persoonlijke ontwikkeling, yogalessen, ontwikkelingstrajecten. Ik hoop energie te geven aan mensen om gelukkig te zijn in het leven. Mijn doelen na mijn deelname is balletexamen doen, goed voor mijn kinderen zorgen, we een huisje hebben, weer paardrijden, mijn motorrijbewijs halen, vrijwilligerswerk gaan doen en misschien de politiek ingaan. Dus ik ga de acht maanden veel werken. Ik wil vooruitgaan in mijn leven. Dankjewel! De groep klapt en daarmee zit de droompresentatie van Eunice erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter