Home » Kim heeft enorme last van een blaasontsteking en zou het liefst naar huis willen

Kim heeft enorme last van een blaasontsteking en zou het liefst naar huis willen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is aangebroken in een jaar van je leven. Gert-Jan werd was afgelopen avond beroerd en vandaag is Kim niet lekker. Ze heeft last van een blaasontsteking.

Kim gaat naar Marciano die zich in het kantoor is. Ze huilt, ik wil dat je een mail stuurt snikt ze. Marciano antwoordt dat hij dat al gedaan heeft. Kim zegt dat ze een kuur wil en niet eerst een test. Wil je het zelf schrijven, hier zegt Marciano. Nee antwoordt Kim, ik wil gewoon liggen en geen f*ck te maken hebben met deze tyfus dag. Gewoon een mail sturen. Dat heb ik al gedaan herhaalt Marciano. Nee je krijgt eerst een test maar dat gaat veel te lang duren gaat Kim verder. Ik wil gewoon mijn kuur. Ik voel wat ik heb en dat i f*ck k*t. Daarna wil Kim weglopen maar Marciano zegt dat ze rustig moet doen. Kom een even hier. Wat moet ik nu gaan zitten reageert Kim. Ik wil gewoon in bed liggen. Ja prima antwoordt Marciano, ik wil je gewoon even vasthouden. Je hebt toch last, denk je dat ik het leuk vind om jou zo te zien? Hij geeft haar vervolgens een knuffel en zegt dan moet je niet boos op mij worden. Ga gewoon lekker je ding doen zegt Kim op haar beurt. Dat is toch prima. Ik kan nou niet daar gaan liggen, dat weet je zelf toch ook wel antwoordt Marciano. Nee je kan zelf niet even vijf minuten knuffelen gaat Kim verder. Dat kan ook niet, tuurlijk niet.

Kim gaat daarna weer naar haar slaapkamer en zegt tegen Wanda dat ze f*cking pissed is. Ik wil echt naar huis man. Volgens Wanda is dat gewoon omdat ze niet lekker is. Ik heb tering veel pijn aan mijn blaas gaat Kim verder. En koppijn. Je bent ziek benadrukt Wanda, tuurlijk voel je je dan k*t. En die tering mongool geeft me even een knuffel en stuurt me er ook weer uit. Vuile teringhond dat het is. Heeft hij niks tegen je gezegd vandaag vraagt Wanda. Ik zei ik voel me niet lekker en heb even een knuffel nodig antwoordt Kim. Zegt hij nee dat kan niet. Zei hij dat net vraagt Wanda wat verbaasd. Nee vanmorgen vertelt Kim, zoek het dan ook maar uit met je tyfus management. En nu wil hij wel een knuffel geven, zoek het uit man. Ik vroeg vanmorgen om een knuffel en dan geef je dat niet eens. Wanda denkt dat het logisch is dat ze zich k*t voelt, je bent niet in je eigen bed, met je eigen mensen om je heen. Niemand voelt zich hier chill als je je ziek voelt. Als je weet dat je het vaker hebt gehad heeft die test ook geen zin maar dan staat het ook in je gegevens. Daarna geeft ze haar een paracetamol voor de hoofdpijn die ze heeft. Ik ben ook zo kwaad zegt Kim, niet normaal. Het enige wat ik wil is even een knuffel en dan gaat hij dat ook niet geven. Hij snapt misschien niet hoe heftig het is merkt Wanda op. Daarna kan ik wel even checken of hij om een kuur heeft gevraagd en niet om een test. Heel graag antwoordt Kim. Uiteindelijk ontfermt Sasha zich ook om Kim. Volgens haar moet ze even een spiegel opbouwen ook met ibuprofen. Marciano komt ook nog even kijken, geeft haar een knuffel en kus en zegt dat ze snel beter moet worden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.2]

3 Reacties

Arie 6 januari 2023 - 10:20

Wat een taalgebruik zeg

Beantwoord
Ikkuh 6 januari 2023 - 13:28

Nou ik erger mij rot thuis ook van wanda, trieste verhaal is van dit gevloek wij krijgen dit ook te horen. Als Kim nou eens lekker naar huis gaat kan ze Wanda ook meenemen 😁
Probleem opgelost.

Beantwoord
Monique 7 januari 2023 - 10:03

Ongelooflijk wat een taal gebruik

Beantwoord

Laat een reactie achter