Home » De deelnemers verbreken het record mini augurken eten

De deelnemers verbreken het record mini augurken eten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het weer tijd om een record te verbreken. Dit keer gaan de deelnemers voor het verbreken van het augurken record. Een scheidsrechter komt de een jaar van je leven loods in en Rupert roept de groep bij elkaar. Gaat het de groep lukken om dit record te verbreken?

Zodra alle spullen klaar staan krijgt Rupert een brief die hij voorleest aan de groep. Beste deelnemers, jullie gaan vandaag weer proberen om een record te verbreken. Jullie hebben gekozen voor zoveel mogelijk mini augurken eten binnen 1 minuut. Op dit moment staat het record op 23 dus jullie moeten er minimaal 24 eten. Maar jullie gaan door totdat de minuut voorbij is. De augurken moeten naast elkaar op een bord liggen. Bij de start moet er een hand achter de rug gehouden worden en een hand plat op tafel. Tijdens de challenge moet een hand achter de rug blijven en met de andere hand worden de augurken naar de mond gebracht. En tussen iedere augurk moet een lege mond getoond worden. Er mag maar 1 augurk tegelijkertijd in de mond zitten. Drinken is niet toegestaan en alle de 5 deelnemers krijgen 1 poging. Maak de envelop maar open om te kijken wat jullie winnen als het 1 van jullie lukt het record te verbreken.

Rupert krijgt daarna een envelop van de scheidsrechter en opent de envelop. Hierin zit een waardebon ter waarde van 1000 euro bij XXL Nutrition. De groep reageert redelijk enthousiast maar hadden gehoopt op iets anders. Jasper mag als eerste proberen het record te verbreken. Na een minuut heeft hij precies 24 augurken opgegeten. De scheidsrechter laat weten dat het gelukt is. De groep reageert enthousiast. De andere deelnemers proberen ook nog het record te verbreken. Wendy, Jeffrey, Mirthe en Janet halen het allemaal niet. Rupert bedankt iedereen voor hun inzet. Jasper krijgt een aandenken omdat hij het record verbroken heeft. Wendy krijgt ook iets, ze heeft de tweede plaats behaald. Rupert laat aan iedereen weten hoe ze kijken hoe ze gaan bestellen. Good job!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Laat een reactie achter