Home » Eunice vindt het jammer dat er achter Jeffrey zijn rug om over hem gesproken wordt

Eunice vindt het jammer dat er achter Jeffrey zijn rug om over hem gesproken wordt

Afgelopen avond hadden Eunice en Janet een gesprekje bij de koffiebar. Janet laat weten dat ze deze maand niet gaat koken, een keer niet heel de dag mee bezig zijn. Daarna gaat het al snel over Jeffrey, de twee vinden jammer dat hij weg is.

Ik zeg eerlijk tegen jou ik vind het wel jammer dat Jeffrey weg is merkt Eunice op. Ik ook ergens wel geeft Janet toe, hij was wel gezellig. Maar op een gegeven moment moet je toch kiezen. Hoe er nu gepraat wordt over hem gaat Eunice verder. Iedereen mag zijn zoals hij is. Er wordt nu achter zijn rug gesproken nu hij weg is. Dat doen we allemaal en bij iedereen antwoordt Janet. Het voelt nu heel sneu zegt Eunice, zo van nu ben ik blij. Ja zegt Janet maar dat krijg je straks bij Isaac bijvoorbeeld ook. Dan ben je ook blij omdat het een sterke speler is. Dat heeft niks met de persoon zelf te maken. Ik was ook blij dat Martin eruit was, het is toch een concurrent. De enige die ik echt jammer vindt is Gert-Jan, ik kon wel met hem lachen. Ik had in het begin leuk contact met hem. Ik vond hem niet leuk geeft Eunice toe. Zijn soort humor, ik krijg er gewoon kippenvel van. Zo zie je het is net hoe je met iemand omgaat. Verder is het wel een leuke groep mensen maar ik ben heel benieuwd naar next. Ik weet eigenlijk al welke kant we op gaan. Hou er wel rekening mee dat de vrouwen in overmacht zijn benadrukt Janet. Ik denk Sasha of Jasper. En ik denk dat Isaac heel bang is dat hij op de nominatie staat. Eunice vindt het wel grappig dat er bij de eliminaties altijd een persoon weggaat die niet lekker in zijn vel zit.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.4]

Laat een reactie achter