Home » Erik geeft zijn droompresentatie aan de groep

Erik geeft zijn droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Elke deelnemer moet een zogenaamde droompresentatie houden waarin hij of zij vertelt wat zijn of haar reden van deelname en doelen zijn. Maar ook over de toekomst en wat hij of zij met de prijzenpot zou willen doen. Afgelopen avond was het tijd voor de droompresentatie van Erik.

Erik grapt dat hij 33 jaar is maar zijn echte leeftijd 47 schijnt te zijn. Ik ben in een vrij rustige omgeving aan een kronkelende boerderij weg opgegroeid. Beschermd opgevoed en het grote leven in gegaan. Ik heb altijd wel een beetje een groen hart gehad dus dat is altijd wel waar ik mijn leven aan geweid heb. Ik heb een carrière in de ict gehad en tegenwoordig in de verlichting. Maar waarom ik aan dit programma meedoe? Dat zijn eigenlijk verschillende redenen, ik wil met allerlei soorten mensen samenleven, kijken hoe dat gaat in een grotere groep. Dat bevalt goed. Wat ik hier nog wil bereiken? Ik vind het leuk om grote uitdagingen aan te gaan. De grootste gameshow aller tijden trok mij heel erg aan. Dus al die challenges daar wil ik graag mijn best voor doen. Ik vind het leuk dat we nu die challenge hebben gehad van de world records. Een record is al gehaald en vandaag gooide ik van meer dan zeven meter in het dartbord. Dus in training is mijn tweede record gelukt. Ik hoop ook een inspiratiebron te zijn. Ik ben ervan om de groepssfeer goed te houden en mensen te helpen met hun doelen. Wat ik nog wil gaan doen hier is een soort filosofisch gesprek gaan organiseren. Wanneer weet ik nog niet maar ik denk dat dat meer is voor de periode als het wat rustiger is qua deelnemers aantal. Na deze deelname zijn er twee mogelijkheden. Of ik ben diegene die dat geld heeft gewonnen of niet. Als ik dat niet win gaat mijn leven op de oude voet verder. Misschien de eerste weken wat extra bijverdienen als elektrotechnicus. Als ik het wel win dan hoop ik mijn huis af te kunnen betalen, te verduurzamen, rondreizen door Europa. Verder wil ik in mijn dorp ook mensen kunnen helpen die financieel gezien niet kunnen verduurzamen. Ik wil een fonds oprichten waarin zij van kunnen lenen. Voor de rest denk ik dat ik wel zou blijven werken, dat is heel leuk. Ik wil er graag zijn voor anderen, mijn kennis delen om het leven aangenamer te maken. Ik denk dat ik daarmee de vragen zo heb afgetikt. Daarmee zit de droompresentatie van Erik erop en hij krijgt een groots applaus.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

1 Reactie

Rina.zantvoord 28 december 2022 - 16:34

Esther.is.niet.ereluk.geweest.met
De.opdracht.van.barbert.zemheeft.wat.eten
Of.drinken
Gehad.dus
Estter
Verdient.straf.een.week.lang.afwassen
En.er.mag.niemand.hellpen

Beantwoord

Laat een reactie achter