Home » De deelnemers zijn al flink wat geld verloren tijdens de 24 uur durende verdienopdracht

De deelnemers zijn al flink wat geld verloren tijdens de 24 uur durende verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben vandaag een verdienopdracht van 24 uur gekregen. Ze moeten een bal op een plak omhoog houden met 2 grote touwen. Inmiddels zijn ze een paar uur bezig maar helaas kunnen ze geen 600 euro meer verdienen.

De deelnemers moeten regelmatig wisselen omdat de opdracht toch wel zwaar is. De meesten houden 15 minuten aan. Als Janet, Erik, Moraima en Wendy zijn gaat het mis. De onderlinge communicatie loopt niet goed. De ene kant moet omhoog getild worden en de andere omlaag. Er ontstaat een discussie, Erik vindt ze eigenwijs. Wendy en Babette en Moraima wisselen. Zoë laat uiteindelijk weten dat er 50 euro vanaf is. Janet heeft met haar been contact gehad met de bal en het touw kwam op de grond. Terwijl Erik, Babette, Bern en Sasha de bal omhoog houden gaat het wederom mis. De bal rolt er aan de kant van Babette en Erik af. Babette merkt op dat Erik het touw omhoog had moeten trekken. Dat deed ik antwoordt Erik gefrustreerd maar volgens Babette was dat niet genoeg. Er gaat dus wederom 50 euro vanaf. De deelnemers gaan stug verder maar dan valt de bal weer. Dit keer als Janet, Bern, Jasper en Eunice moeten. Janet wordt overgenomen door Erik. Janet loopt gefrustreerd weg. En dat kost dus wederom 50 euro. Dat betekent dat er 150 euro afgaat en als de bal niet meer valt ze 450 euro kunnen verdienen. Maar of dat ook gaat lukken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.4]

Laat een reactie achter