Home » De deelnemers moeten 24 uur lang een bal omhoog houden om geld te verdienen

De deelnemers moeten 24 uur lang een bal omhoog houden om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag in een jaar van je leven worden de deelnemers opgeschrikt door een alarm. Iedereen moet naar de slaapkamers en daar afwachten op wat er komen gaat. Wordt het een verdienopdracht of misschien toch een eliminatie? Zodra de deelnemers de loods in komen ligt er een grote bal op een plank met touwen. De stem neemt al snel het woord en verteld wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, er komen zenuwslopende uren aan. Maar met het slagen van deze verdienopdracht komt er hopelijk weer brood op de plank. Jullie moeten de komende 24 uur een plank met behulp van twee touwen van de grond zien te houden. Maar op deze plank ligt een bal die er niet vanaf mag rollen. Elk uiteinde van een touw mag door één deelnemer worden vastgehouden. En jullie mogen er niet bij gaan zitten. Lukt het jullie de bal op de plank te houden dan verdienen jullie 600 euro voor de huishoudpot. Maar wanneer de bal van de plank rolt gaat er telkens 50 euro van het te winnen bedrag af. De bal mag weer op de plank gelegd worden door een deelnemer die op dat moment niet meedoet met de opdracht. De bal mag niet aangeraakt of tegengehouden worden door het lichaam. De bal mag wel de touwen raken maar de touwen of de plank nooit de grond. Ook niet als de bal niet meer op de plank ligt. Want dan is de opdracht afgelopen. Elke deelnemer moet minimaal één keer aan de beurt komen. Jullie krijgen 10 minuten de tijd om een plan te maken en jullie voor te bereiden. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

De deelnemers stellen wat vragen aan de scheidsrechters en ze oefenen wat. Verschillende deelnemers merken op dat het een pittige opdracht gaat worden. Ook moet er rekening gehouden worden met de nacht en dat het best zwaar is dus vaak gewisseld moet worden. Marciano, Babette, Imadiddin en Rupert gaan als eerste. De zoemer gaat en de 24 uur is ingegaan. Gaat het de groep lukken 600 euro te verdienen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.5]

Laat een reactie achter