Home » Heeft Isaac een boodschap van de buitenwereld ontvangen?!

Heeft Isaac een boodschap van de buitenwereld ontvangen?!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd Isaac getrakteerd op vuurwerk die in de buitenwereld voor hem werd afgestoken. Dit omdat hij vandaag jarig is. Maar blijkbaar is er buiten beeld het een en het ander gebeurd. Er zou namelijk een boodschap over het hek zijn gegooid. Elke keer als er over deze gebeurtenis gesproken wordt dan wordt het beeld veranderd of gaat het geluid uit. Afgelopen avond toen Isaac deze boodschap gevonden heeft (waarschijnlijk een briefje in een fles) hebben Jasper, Wanda en Sasha het erover met Isaac. Isaac laat weten dat het een bevestiging is. Maar wat wat wordt niet duidelijk want het beeld wisselt.

Ook vandaag wordt er veel over gesproken. Zo vertelt Martin dat hij niet boos is over de dingen die erop stonden. Ook Babette wist de dingen die erop stonden al. Het duurt niet lang voordat we andere deelnemers in beeld zien en het gesprek niet meer te volgen is. Jan-Willem en Esther praten ook over deze gebeurtenis in de kas. Jan-Willem is niet blij met de actie. Ik ben benieuwd of we over gisterenavond iets te horen krijgen zegt Esther. Dan ga ik mijn gesprek aanvragen antwoordt Jan-Willem. Ik ben wel goed maar niet gek voegt hij eraan toe. Ze zijn zo correct dan moeten ze daar ook correct in zijn. Dit kan niet, dit is gewoon wedstrijdvervalsing. Ze moeten hier wel actie op ondernemen want dit is niet goed. We zullen wel horen wat ze te zeggen hebben anders ga ik een gesprek aanvragen, lijkt mij logisch. Ik ben benieuwd hoe ze erop reageren antwoordt Esther. Voor mij is er maar één mogelijkheid gaat Jan-Willem verder, dat had ik gisterenavond al bedacht. Maar die laat ik in het midden. Ik sta achter jou zegt Esther. Ik had het wel geweten zegt Jan-Willem, ze gooien zo toch heel het spel op de kop. Dat kan toch niet? Wat doen we hieraan? Ik sta ook helemaal achter je benadrukt Esther. En ook nu wisselt het beeld weer, we zien sportende deelnemers. Wat er precies gebeurt is blijft gissen, wordt wellicht vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

1 Reactie

Wdejong vogelzang 15 maart 2023 - 13:50

Eruit met isaac dit is geen spel meer zo ga niet meer kijken

Beantwoord

Laat een reactie achter