Home » Een filosofisch gesprek en Babette, Zoë en Isaac hebben het over drank wat Jeffrey nodig heeft

Een filosofisch gesprek en Babette, Zoë en Isaac hebben het over drank wat Jeffrey nodig heeft

Afgelopen avond tijdens de afwas hadden Zoë, Isaac en Babette het over de pool party. Ik kan het woord pool party niet meer horen, het is hier elke dag pool party merkt Babette op. Op dit moment wel antwoordt Isaac. Ik heb hem (Jeffrey) ook al gezegd elke dag hier zeiken, je bent toch slim? Hoe krijg je die dingen voor elkaar zodat je iets krijgt? In plaats van elke dag te lopen banjeren. Je bent afhankelijk van derden. Ik weet dinsdag wel hoe het weer gaat hier zegt Babette. Ik vind het eigenlijk best triest. Ik kan er niks van zeggen gaat Babette verder. Omdat ik ook gewoon drankjes heb gedronken. Het gaat niet om een drankje zegt Isaac, die man heeft het nodig. Het is gewoon het feit. Omdat we het nu geven is het uitstel van executie. Dat we het hem nu geven betekent dat het uitstel is van zijn wanhoop en later zijn we er toch de dupe van. Ik heb voor mijzelf gezegd dat ik 3 maanden scherp moet zijn. Ik wil niet dat dat het laatste is wat mensen van mij herinneren.

was het weer tijd voor een filosofisch gesprek georganiseerd door Erik. Tijdens het filosofische gesprek staat een onderwerp centraal. Dat kan filosofisch, maatschappelijk, wetenschappelijk of een beroep zijn. Dit keer gaat het over defensie. En daarom is Isaac te gast. Tijdens dit gesprek gaan ze dieper op zijn beroep in. Isaac legt van alles uit over de 12 jaar die hij gediend heeft bij de marine. De deelnemers in de loods kunnen hem van alles vragen en Isaac legt er van alles over uit. De rest van de avond is verder rustig verlopen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.8]

Laat een reactie achter