Home » Isaac wordt verkozen als manager van de maand in een jaar van je leven

Isaac wordt verkozen als manager van de maand in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het tijd voor de manager verkiezing! Isaac en Zoë hebben zich verkiesbaar gesteld en vandaag mogen de andere deelnemers kiezen wie de opvolger van Jeffrey wordt.

Jeffrey neemt voor de verkiezing nog even het woord. Voor de 35e keer bedankt. Het was een top maand, ik vond het echt jammer dat het ophoud. Het is tijd voor de volgende. Wat ik geleerd heb? Het is te kort dag om te zeggen wat mijn leerontwikkelingen zijn. Misschien kom ik er later nog op terug. Nogmaals ongelooflijk bedankt en ik hoop dat jullie net zo’n leuke maand hebben meegemaakt als ik. Hierbij sluit ik hem af, de groep klapt. De stem neemt daarna het woord, wie wordt de nieuwe manager van de maand? Zoë en Isaac, jullie hebben je deze maand verkiesbaar gesteld en mogen nog één keer duidelijk maken waarom jullie denken een goede manager te zijn. Zoë jij mag nu op het podium kan staan en vertellen waarom jij de beste manager van de maand bent.

Zoë bedankt de groep, voordat ik mijn verhaal gaan doen wil ik jullie graag trakteren op wat lekkers. Jullie kennen mijn quote “Met deze meid heb je frikadellen als ontbijt”. Dus ik heb voor iedereen een frikadelletje! Zoë geeft een bord met frikadellen door en neemt verder het woord. Ik wil het kort houden, ik val niet graag in herhaling van wat Madeleine, Jeffrey en Martin ooit hebben gezegd. Ik denk dat de speerpunten namelijk wel bijna hetzelfde zijn. Eerlijkheid, openhartig, bla bla bla. Dat kennen we allemaal. Ik sta hier voornamelijk met één doel, ik wil laten zien aan de groep dat het niet uitmaakt hoe oud, jong of hoeveel ervaring je hebt. Iedereen kan manager zijn, ik sta hier niet omdat ik denk dat ik het beter weet. Maar om te laten zien dat ik dit proces aan wil gaan. Laten zien dat ik het met de groep wil doen, hulp ontvangen en mensen helpen. Ik wil er een leuke maand van maken.

Daarna mag Isaac zijn woordje doen. Precies 100 dagen geleden zijn we dit avontuur begonnen met zijn allen. Toen werd mij ook al de vraag gesteld zou je manager willen worden? Manager kun je eigenlijk alleen met buiten vergelijken, ik het heb de afgelopen drie maanden gezien. Er waren twee maanden voor mij die interessant waren. Dat was Martin zijn maand en de maand december. De eerste maand was een beetje chaos, we wisten niet wat er ons te wachten stond. Martin heeft het op zijn manier aangepakt. Madeleine op haar manier, Jeffrey pakt het ook op zijn manier aan. Ik snak naar een stabiele basis, dat is voor iedereen anders. Ik vind stabiele basis voeding, dat is een prioriteit. Jeffrey heeft een stabiele basis neergezet waar ik me grotendeels ik kan vinden. We zijn er nog niet, we moeten de koers wijzigen en ernaar toe gaan. Dat doen we niet alleen maar met elkaar. Ik wil met de toekomstige managers samen gaan zitten om te kijken hoe we dat voor elkaar krijgen. Voor de rest heb ik een bewogen leven hier buiten, december komt eraan. Herinneringen maken met elkaar sta ik ook voor. We hebben allemaal iets achter gelaten. Hier hebben we een bijzondere band met elkaar. December staat voor mij als liefde, daar sta ik voor. En het elkaar iets gunnen, dat zie ik hier niet vaak. Dat is wat ik hoop in de maand december te doen. Ik ga niet voor jullie zorgen maar wij met elkaar.

De stem zegt daarna dat ze 30 minuten de tijd krijgen om een keuze te maken. Nadat de 30 minuten verstreken zijn is het tijd om de stemmen uit te brengen. De stem laat op het scherm zien dat Isaac de meeste stemmen had, 24 stuks. Zoë had er twee. Isaac gaat voor de groep staan. De meeste hadden het al gedacht en het was voor mij een beetje raar om op die manier de wedstrijd in te gaan. Zoë weet dat, ik heb ook met haar gesproken. We gaan er een mooie maand van maken. Zo snel mogelijk de basis op te pakken. Ik krijg straks een update van Jeffrey, morgen komen we bij elkaar. Even met elkaar zitten, mijn plan vertellen, jullie kunnen vragen stellen. De groep klapt en Isaac krijgt felicitaties van de groep. Daarna gaat Isaac naar de brievenbus waar hij alle gegevens ontvangt van de computer en de code van het managerskantoor.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

2 Reacties

Ikke 7 december 2022 - 12:57

Waarom husselen jullie bij de manager verkiezing en eleminatie de foto,s niet telkens zodat je echt niet kan zien wie op wie stemd met die duidelijke armen naar links……en bij eleminatie opdracht gelden gebaren toch ook als spreken op wie ze moeten gaan…..mond dicht en ook geen gebaren taal op plakybacken….armen op de rug….en hoofd naar voren

Beantwoord
AMSTERDAM 10 januari 2023 - 17:57

Isaac is een vreselijk kleinerende man en snel op zijn tenen getrapt 🙁

Beantwoord

Laat een reactie achter