Home » Mirthe verlaat definitief een jaar van je leven

Mirthe verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mirthe heeft de laatste eliminatieopdracht van een jaar van je leven niet gehaald. Isaac en Sasha zijn de finalisten van een jaar van je leven. Dit betekent dat Mirthe haar spullen moet pakken en het programma moet verlaten.

Eerst proosten de twee finalisten Isaac en Sasha en Mirthe nog even. Daarna wordt de som van de opdracht nog eens besproken en uiteindelijk gaat Mirthe inpakken. Daarna gaat ze nog even de keuken in om wat te eten. Isaac zegt dat ze wel een sterker is geworden door het programma. Na nog een rondje door de loods weet Mirthe zeker dat ze alles heeft. Haar tas wordt in de loods gezet en Mirthe hangt haar naambordje nog op een zelf uitgekozen plekje. Het is zo raar om dadelijk de poort uit te lopen merkt Mirthe op. Daarna geeft ze nog even een afscheidsspeech.

Dit was het dan begint Mirthe. Maar het was niet zomaar iets, het is iets groots. Het is niet klein, veel geleerd. Ups & downs. Ik sta hier in de halve finale met twee strijders. Super slim en sterk ook. Ik ben ook super trots, ik dacht wel dit wordt spannend en ik dacht ik moet super goed mijn best doen om te winnen. Ik haat rekenen en ik was hier al bang voor en hij kwam gelukkig heel laat. Als het eerder was was ik ook wel eerder weg. IK ben heel trots en vindt het eigenlijk niet erg. Jammer ook niet perse. Maar mijn grootste cadeau is mijn familie, ervaringen, leermomenten hier. Het programma ook. Ik ben mijzelf tegengekomen, ik weet mijn valkuilen en wat ik moet verbeteren. En ik weet nu wat ik wil, ik ben wat gerichter gaan kijken. Ik wil jullie bedanken dat ik dit met jullie mocht doen. Ik ben nummer drie en ben daar trots op, ik dacht dat ik december niet zou halen. Ik ga met opgeheven hoofd weg, vakantie boeken. Morgen vakantie van mijn moeder en zeven dagen later van mijn zus. En de finale van jullie wil ik ook echt bij zijn. En ja, tot snel denk ik!

De finalisten klappen en daarna is het tijd voor afscheidsknuffels. Mirthe wenst de finalisten heel veel succes met de finale. Daarna loopt ze richting de poort, dit is zo raar zegt ze. Wacht even hoor… Ze blijft een paar tellen stilstaan en zegt dan doei! Love you! Ik waardeer jullie!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.3]

Laat een reactie achter