Home » Mexx rent naakt de douche uit door de kerstopdracht

Mexx rent naakt de douche uit door de kerstopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer raak, de kerst karaoke opdracht moest twee keer gedaan worden. De eerste deelnemer die op het podium een liedje moest zingen was Wendy. Ze bij manager Isaac op het kantoor en keek een kerstfilmpje die op de supermarkt bestelpagina staat. Toen de kerst bellen af gingen en was ze dus ruim op tijd op het podium. Ze heeft 25 euro voor de huishoudpot verdiend.

Wat later staan Mexx en Martin samen onder de douche. De twee hebben een intiem momentje maar dan zijn de kerst bellen weer te horen. Martin moet zingen en haast zich onder de douche uit. Mexx volgt ook maar vergat even dat ze onder de douche uitkwam. Het beeld werd dan ook even onderbroken. Martin weet binnen de 15 seconden op het podium te staan en zingt het liedje Let it go. Ook hij heeft 25 euro verdiend voor de huishoudpot. Ik rende naakt die douche uit zegt ze tegen Martin als de twee weer  terug gaan om nog even te douchen. Daar stond toch niemand antwoordt Martin. Die camera stond toch op ons zegt Mexx nog…

Verder is de avond vrij rustig verlopen. Sommige deelnemers mochten bij Isaac komen, hij wil een nieuwe bestelling plaatsen. Toiletpapier en van het resterende bedrag 42 euro wil hij ontbijt, lunch en diner kopen. De deelnemers die willen mogen voor dat bedrag een menu samenstellen. Isaac maakt dan een beslissing uit één van de menu’s en besteld deze. Om zo de deelnemers bewust te maken dat boodschappen doen voor een groep van 28 deelnemers nog niet zo makkelijk is. De rest van de avond worden er spelletjes gespeeld, wordt het record bal hooghouden geoefend en her en der gekletst. Inmiddels is de nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Vandaag staat onder andere het aanbreken van de prijzenpot op het programma. Gaat de groep eruit komen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter