Home » Jasper twijfelt of hij nog wel wil blijven en wil antwoorden van Wanda

Jasper twijfelt of hij nog wel wil blijven en wil antwoorden van Wanda

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Jasper, Sasha en Erik buiten een rondje gelopen hebben en een plan voor een eliminatie hebben gemaakt,  gaan Jasper en Sasha naar kamer 4. Daar begint Jasper over zijn verblijf in een jaar van je leven te praten. Hij lijkt twijfels te hebben om te blijven.

Sasha merkt op dat bij de pakken neerzetten niets voor hem is. Dat ga ik ook niet doen antwoordt Jasper, ik hoop gewoon dat ik hier wordt weggehaald of zo. Sasha snapt dat maar daar moet je niet op hopen want dat betekent dat het niet goed gaat. En dat is niet wat je hoopt. Dat hoop ik ook niet antwoordt Jasper. Ik heb naar mijn evenement toegewerkt, mijn motor gehad. Dat wilde ik en nu val ik ineens in een soort van gat. Ik heb mijn doelen bereikt, los van de prijzenpot en mijn beste vriendin is weg. En nu maak ik een nieuwe afweging of het voor mij nog iets is om voor de prijzenpot te gaan. Dat weet ik nog niet. Op dit moment twijfel ik, het liefst heb ik nu elke dag een spel of stort ik mij in het ene en andere evenement. Sasha snapt het wel, je kunt hier buiten ook verder met je dromen. Ik kan verder inderdaad gaat Jasper verder. En buiten heb ik ook antwoorden waar ik naar op zoek ben. Die krijg ik dan ook, nee is ook een antwoord want dan heb ik ook mijn antwoorden. Ik geef niet op maar ik maak keuzes. Ik zie het ook niet als opgeven merkt Sasha op maar hoe denk je dat het wordt neergezet? Het maakt Jasper niet uit hoe anderen denken. Ik heb 1 van mijn 2 doelen gehaald.

Wat wil je gevoel vraagt Sasha, wil je eruit? Of is het gewoon weten wat er is en er nog niet uit. Allebei niet antwoordt Jasper. Ik wil wel antwoorden maar tegelijkertijd weet ik ook niet wat ik hier wil. En of het waard is om te wachten. Het spel maakt me nu even geen k*t uit. En dat is ook een slecht teken want ik heb dat nooit gehad. Is het mij nu waard om 5 maanden te wachten? Je weet nog niet wat je daarin wilt merkt Sasha op. Nee zegt Jasper, het voelt nu echt dubbelop. Het voelt van 2 kanten leeg. En als Wanda hier nog was vraagt Sasha. Dan had ik hier nog afleiding antwoordt Jasper. Dan was ik hier wel gebleven. Dan werd er niet aan de andere kant getrokken omdat ik antwoorden wil. Nu wil ik van haar ergens ook antwoorden omdat ik niet weet hoe het met haar gaat. Ze is vertrokken met een probleem, ik weet niet hoe erg dit probleem is. Ik wil er voor haar zijn, in hoeverre dat kan. Voor de sport kan hij best blijven maar als het tot augustus duurt dan komt er wel meer  tijdsdruk. Als ik die prijzenpot win dan is er minder tijdsdruk. Het is gewoon de gehele situatie. Sasha denkt dat hij zichzelf gewoon moet richten op evenementen. Als je dat wil dan moet je dat gewoon doen. Maar als ik mij de aankomende 2 weken nog zo voel als nu dan ben ik wel weg merkt Jasper op. Ik ken dit niet van mijzelf benadrukt hij.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.3]

Laat een reactie achter