Home » Erik, Sasha en Jasper proberen zoveel mogelijk deelnemers mee te krijgen op Babette te stemmen

Erik, Sasha en Jasper proberen zoveel mogelijk deelnemers mee te krijgen op Babette te stemmen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers verschillende gesprekken gehad. Zo hebben Eunice, Jan-Willem, Bern en Sasha een gesprek in de kas gehad over de managersverkiezing. Iedereen is verkiesbaar gesteld omdat er te weinig aanmeldingen waren. Sasha heeft bij de oud managers aangegeven dat ze moeten kiezen uit mensen die het wel willen. In dit geval Esther en zichzelf. Een aantal managers hebben dit bij haar geverifieerd. Maar of ze dat ook gaan doen? Verder heeft Zoë een heel kort gesprek met Babette en Wendy op de slaapkamer. Zoë meldt aan haar medebewoners dat ze denkt dat Jeffrey in een jaar van je leven blijft. Ik heb hem net gesproken en ook Isaac heeft hem helemaal… Daarna is het gesprek niet meer te volgen en krijgen we andere deelnemers in beeld. Verder spelen de deelnemers een spelletje en verloopt de avond dus rustig.

Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. Ook vandaag wordt er over het spel gesproken. Janet en Sasha hebben een gesprek over een eliminatie. Janet vertelt dat ze met Mirthe en Eunice in de kas zat en vroeg wat ze nou gingen doen. Op Babette? En toen zei Eunice van ja maar die gele kaarten moeten ook afgestraft worden. Maar als ik speltechnisch kijk denk ik toch wel dat het Babette blijft. Ik twijfelde dus antwoordt Sasha omdat ik hoorde dat er een heel plan tegen Marciano is. Janet schudt haar hoofd en Sasha zegt dat ze niet wil dat Marciano gaat. Dan blijf ik bij het oude plan en dat ga ik ook tegen Marciano zeggen. Janet zegt dat ze wel eerlijk is geweest tegen Babette, dus ze weet het dat ze op de nominatie staat. Ze vermoed het ook dat ze erop staat. Ik dacht nadat ik Babette gesproken had ik wil toch op iemand anders stemmen maar met 1 stem zet je geen zoden aan de dijk. Sasha is het daarmee eens. Dan weet ik voldoende dat iedereen je gevraagd heeft. Daarna gaat Sasha met Jasper buiten lopen en vertelt wat ze met Janet gesproken heeft. Jasper laat weten bij het plan te blijven. Al is het voor Wanda. We hebben dan 9 stemmen merkt Sasha op. We hebben nu een kans merkt Jasper op en anders gaan we opnieuw samenvoegen en als we dat doen geef je weer de regie aan Isaac en Babette. Voor mij verandert er niks benadrukt hij. Erik komt er dan ook bij, hij blijft ook bij het plan van Babette. Maar we moeten een plan B hebben. Want stel dat Babette manager wordt. Volgens Sasha gaat dat niet gebeuren. Ik word het als ze zich aan hun woord houden. Oke zegt Erik maar dat kan ook weer een plannetje zijn. Ik heb liever gewoon een plan B klaarstaan. Erik wordt daarna op de hoogte gebracht dat Janet mogelijk ook op Babette gaat. We moeten nu afwachten merkt Jasper op, ik weet niet wat Jeffrey doet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

1 Reactie

Happy 3 april 2023 - 08:39

Op babette stemmen is oke, als het maar geen jeffry en esther is, zijn geen groeps mensen.

Beantwoord

Laat een reactie achter