Home » Marciano denkt doelwit te zijn bij een eliminatie

Marciano denkt doelwit te zijn bij een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven gaat rustig van start. Er wordt gesport, opgeruimd en wat gekletst. Zoë en Babette hebben het over de komst van een eliminatie. Babette hoopt dat de eliminatie komt. Zoë denkt dat het maandag of dinsdag komt. Er staat niks in de regels over als er zoveel mensen vertrokken zijn.

Over eliminatie gesproken Marciano heeft iets opgevangen. Hij denkt mogelijk doelwit te zijn omdat hij een  boete en gele kaart kreeg na een ruzie met Jeffrey. Marciano gaat naar Jasper en vraagt of die ouwe hem ook benaderd heeft om op hem te gaan, Jan-Willem. Jasper kijkt verbaasd en zegt nee. Dat overvalt mij echt. In verband met die gele kaart merkt Marciano op. Nee zegt Jasper nog een keer, hij heeft wel gezegd dat hij van de gele kaart baalt. Alleen dat en meer niet benadrukt hij. Waarop ik zei dat er 2 schuld hebben en hij dat niet moet vergeten. Je moet ook kijken waar het vandaan komt. Maar hij heeft het niet over stemmen gehad. Misschien moet dat nog komen antwoordt Marciano. Ik hoorde dat er sowieso geen eliminatie gaat komen merkt Jasper op. Dat hoorde ik. Volgens Marciano ligt het eraan of Jeff gaat. Die gaat wel denkt Jasper maar Marciano weet dat nog niet zo zeker. Denk je dat echt vraagt Jasper. Ja antwoordt Marciano.

Wat later overlegt Marciano met Isaac terwijl ze aan het sporten zijn. Marciano vertelt dat hij te horen heeft gekregen mogelijk een doelwit te  zijn. Wat we wel kunnen doen is die ouwe tegen elkaar doen. Jan-Willem tegen Erik. Dat gaan we hun niet zeggen. Isaac oppert om misschien met Jan-Willem te praten. Ik zie sowieso geen plus of min. We hebben toch nog de meerderheid.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.6]

3 Reacties

Corrie 2 april 2023 - 12:09

Ik sta helemaal achter maciano Jeffrey is n uitdager als ik daar gezeten had had ik allang de rode kaart gehad Jeffrey heeft n grote mond ik hoop dat hij woord houd want dat zegt hij altijd n man van zijn woord dan gaat hij weg nou dag dag

Beantwoord
Happy 2 april 2023 - 13:32

Niet eerlijk van de boete en gele kaart. Moet jeffry ook krijgen.

Beantwoord
Iet 2 april 2023 - 15:02

Marciano moet weg niet jeffrey moet met handen van iemand afblijven zo komt de ware aard van marciano naar boven

Beantwoord

Laat een reactie achter