Home » Jeffrey spreekt de groep toe, hij blijft in een jaar van je leven

Jeffrey spreekt de groep toe, hij blijft in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd al duidelijk dat Jeffrey een jaar van je leven niet wilde verlaten. Op deze nieuwe dag krijgt Rupert het bericht dat de koffer van Jeffrey klaarstaat. Rupert roept op verzoek van Jeffrey de groep bij elkaar. Als iedereen er is neemt Jeffrey het woord.

Rupert zegt tegen Jeffrey dat hier zijn koffer staat. Het is aan jou of je 100 procent achter je keuze staat. Als dat zo is heb je 1 uur de tijd om je spullen in te pakken en het terrein te verlaten. Denk er goed over na. Jeffrey gaat op het podium staan en laat weten dat hij wat opgeschreven heeft. Zeven maanden lang was ik wie ik wilde zijn. Zeven maanden lang was ik niet diegene die ik altijd daadwerkelijk ben. Ik zal nooit het oog verliezen wie ik ben. We hebben te maken met een bijzondere setting waarin we elkaar tot het uiterste drijven. En soms de grenzen opzoeken. Hoe dichter we tot het einde komen, hoe zwaarder het wordt maar daarin hoort elke vorm van fysieke aanrakingen in negatieve zin niet. Fysieke aanrakingen hoort sowieso niet. Ook niet hier buiten. En daarom geef ik het ook wel een podium door te vertrekken. Als ik hier niet had gestaan met mijn koffer was het alweer verwaterd en het er niet meer over gegaan. Er is geen excuus om iemand aan te raken. Ik heb het ook zwaar maar zal nooit, nooit iemand aanraken. Ik wil onbevangen kunnen rondlopen en kunnen zeggen wat ik denk. Zonder te hoeven oppassen voor een klap. Niet alleen ik maar iedereen moet hier zo kunnen rondlopen, hier en hierbuiten.

Als persoon sta ik zonder twijfel achter mijn standpunt om te vertrekken en daar zal ik nooit spijt van krijgen om fyziek geweld aan te pakken. Ik vind dit voor nu ook een manier om dit aan te pakken. Net zoals ik heel graag weg wilde om er voor Kim te zijn, in slechte tijden. Helaas ben ik hier Jeffrey den f*cking hartog en zal ik over mijn gevoelens en principes heen moeten stappen voor de komende vijf maanden. Maar ik verwacht wel van iedereen een keiharde wedstrijd maar wel binnen de lijntjes zonder deze fysieke aanrakingen. Want dat is niet een wedstrijd zoals die bedoeld is en zal het ook nooit worden. Hoe erg we elkaar gaan haten, we blijven van elkaar af. Ik blijf en ik hoop dat iedereen in deze wedstrijd op deze manier blijft. Dus trek mijn 24 uur maar in en zet mijn koffer terug in de sluis en laten we er een ongelooflijk mooie tijd van maken.

De groep klapt, nice zegt Rupert. Jeffrey laat weten dat zijn beslissing wel last minute tot stand is gekomen. Ook het programma doet er alles aan om het zo sportief mogelijk te houden. Kijk naar buiten, we zien het net natuurlijk ook. Maar wij moeten het met zijn allen doen en laten wij het ook zo sportief mogelijk een wedstrijd laten. Jeffrey krijgt wat knuffels en loopt uiteindelijk naar boven om bij Rupert zijn 24 uur definitief in te trekken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.1]

9 Reacties

Esther Weeda 4 april 2023 - 08:41

Ik ben echt blij dat Jeffrey blijft…hij is toch wel de gangmaker in dit spel.
Zonder hem is er niks meer aan hahahaaha
Kom op Jeff…je kan het!

Beantwoord
Lucia 5 april 2023 - 06:24

Ik zie jeff wel als winnaar

Beantwoord
J.n 5 april 2023 - 08:32

Ondank zijn geschreeuw .en soms irritante gedrag .mag ik hem wel.RECHT VOOR DE RAAP.

Beantwoord
Schaap 5 april 2023 - 14:59

Jeffrey had er niet in gemoeten.

Beantwoord
Mariaholswilder 5 april 2023 - 17:23

Het is net het weer die Jeffrey ook wisselvallig.Ik zei het al gelijk die gaat nooit weg die heeft weer aandacht nodig .Hij denkt dat hij gaat winnen maar er komt een moment waarop de groep zegt genoeg is genoeg .En misschien komt het omdat ik niks heb met types als Jeffrey ben niet zo gek op types met een vreselijke grote mond .Plus dat ik denk dat hij verbaal de fout in zal gaan nu hij door iemand tegen word gehouden

Beantwoord
Jannie de klein 6 april 2023 - 12:15

Gelukkig hij blijft . Moeilijk voor hem zo der Kim. Zij wacht op hem. Ik geloof dar het echte liefde is. Heerlijk stel.

Beantwoord
Bosch 7 april 2023 - 13:47

Ja had ik ook al !! Gelukkig is hij gebleven .

Beantwoord
Schaap 8 april 2023 - 19:29

JAMMER

Beantwoord
Nel 11 april 2023 - 18:14

Ik ben ook blij,hij is tenminste recht voor zijn raap!!!zet hem op Jeffrey!!

Beantwoord

Laat een reactie achter