Home » Erik verlaat definitief een jaar van je leven

Erik verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Erik heeft de eliminatieopdracht tegen Isaac verloren. Hij moet dan ook vandaag een jaar van je leven verlaten. Als zijn koffer er is begint hij met inpakken. Isaac gaat ook nog even naar Erik toe. Alle respect zegt hij terwijl hij hem een hand geeft. Ik wilde tegen je spelen maar nu nog niet. Hetzelfde geld voor mij antwoordt Erik. Je ziet dat ze uiteindelijk zijn gedraaid gaat Isaac verder. Je moet een risico nemen en die hebben wij genomen. En die Bern en Sas hebben de touwtjes in handen. Die staan in de finale hoor zegt Erik, of nou ja bijna.

Mirthe komt ook nog even kijken bij Erik. Het is wat het is zegt Erik. Mirthe vindt het echt k*t. Ik kon het gewoon niet om op Sas of Bern te gaan. Erik doet ondertussen een feestelijke blouse aan. Mirthe zegt dat ze verwacht had dat Erik zou winnen. Nee zegt Sasha ik wist dat hij die onderste niet zou pakken. Daarna volgt er een livestream onderbreking, die overigens regelmatig voorbij komen. Erik laat weten dat hij niet boos is op Mirthe. Het is gewoon het spel benadrukt hij. Ik vond het echt niet leuk gaat Mirthe verder. Ik heb er al 2 -3 dagen hoofdpijn van. Je weet hoe het gaat zegt Erik, Wendy niet te vertrouwen en Isaac waarschijnlijk ook niet. Mirthe legt uit dat ze bang waren dat als Erik over zou blijven met Isaac zou samenwerken. Dat ontkent Erik, ik ben heel de tijd eerlijk tegen je geweest en dit was om jou te beschermen. Ik zou nooit tegen jou, alleen met jou had ik echt een pact. Ik denk dat je de glazen een beetje in hebt gegooid. Ik hoop dat jij of Sasha wint.

Uiteindelijk heeft Erik zijn spullen bij elkaar en is het tijd voor zijn afscheidsspeech. Hallo en dag begint Erik met een lag. Het was een mooi avontuur. Ik heb er enorm van genoten. Eigenlijk  geen moment van negatieve emoties gehad. Elke dag was hier een feest om te zijn. Ik zou jullie ook zeggen geniet van die laatste paar dagen. Maak er wat moois van, laat je winnaarsmentaliteit zien. Ik heb van jullie allemaal wel het een en het ander geleerd. En ik denk dat ik een aantal van jullie in de buitenwereld ook wel zal gaan zien. Ik ben hier binnen gekomen met het idee om de wereld zo mooi mogelijk achter te laten en dat ook te laten zien in de praktijk. Met afvalscheiding, zuinig omgaan met spullen en dergelijke. Ik denk dat ik dat ook wel heb laten zien. Ik hoop dat ik een inspiratie ben voor heel veel mensen hier maar ook thuis. We hebben maar één planeet en daar moeten we zuinig mee omgaan. De manier waarop we er nu mee omgaan is echt niet zo best voor ieder zijn kinderen en kleinkinderen en de generatie daarna. Maak de spullen niet te snel op, grondstoffen en ga voorzichtig om met energie. Kijk uit met dingen verbranden, co2 in de lucht. We kennen het allemaal. Die boodschap wil ikaan iedereen meegeven. Mijn avontuur zit er nu op, ik kijk uit naar wie van jullie de finale gaat winnen. Ik ga op huis aan!

De groep klapt, er volgen afscheidsknuffels en Erik pakt zijn koffer. Daarna wordt de livestream nog heel even onderbroken. Als er weer beeld is loopt Erik richting de poort, hij kijkt nog een keer om. zegt succes en ga voor de winst he! Hij zwaait nog een keer en stapt het terrein af. Het avontuur van Erik in een jaar van je leven zit er definitief op. Er zijn nog maar 5 deelnemers over…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.2]

Laat een reactie achter