Home » Erik haalt de zeer lange eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Erik haalt de zeer lange eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Erik en Isaac moeten een eliminatieopdracht doen. Zij zijn geselecteerd door de rest van de groep. Erik en Isaac moeten om de beurt gooien met een frisbee. Diegene die in het minst aantal worpen 5 kegels omgooit heeft gewonnen en mag blijven. Erik en Isaac krijgen nog enige tijd om zich voor te bereiden. Maar daarna is het tijd om echt te spelen, wie moet vandaag een jaar van je leven nog verlaten?

Daarna is het tijd om te tossen, jullie hadden beiden twee stemmen laat de scheidsrechter weten. Erik kiest voor kop maar het is munt. Isaac mag kiezen wie er begint en laat weten dat Erik mag beginnen. De twee geven elkaar de hand en de opdracht gaat van start. Ze krijgen eerst nog 3 oefen worpen. Daarna begint de opdracht echt. Erik begint met zijn eerste worp, hij gooit mis. Isaac mag dan voor zijn eerste worp, ook hij gooit mis. Erik mag aan zijn tweede worp beginnen, ook deze is mis. Isaac gooit daarna, ook mis. Worp 3 is bij beiden mis. Op naar worp 4, ook bij deze worp raken ze niks. Worp 5, 6, 7 en 8 zijn mis. De mannen gooien stug door, na 20 ronden is er nog steeds niks raak. Bij worp 21 gooit Erik raak, Isaac niet. Bij worp 24 gooit Erik weer een kegel van de zuil, Isaac niet. Bij worp 29 gooit Erik raak maar de frisbee gaat via de zuil en wordt afgekeurd.  Na 36 worpen raakt Isaac een kegel, de scheidsrechter wil het even terugkijken en wordt uiteindelijk goedgekeurd. Het staat 2 voor Erik tegen 1 voor Isaac. Na circa 43 worpen mogen de mannen wat drinken pakken. De strijd gaat weer verder. Na circa 45 laat de scheidsrechter weten dat de worp van Erik die eerder raak was wel goedgekeurd wordt. Het staat 3 voor Erik tegen 1 voor Isaac. Na circa 48 worpen gooit Isaac er weer een kegel vanaf. Het staat 3-2. Na circa 60 ronden weet Isaac een kegel van de zuil te gooien. Het staat 3-3.

Na meer dan 70 ronden wordt de opdracht even onderbroken. De mannen krijgen de tijd om even wat te eten en te drinken. Daarna gaat de strijd weer verder. Na circa 84 worpen weet Isaac weer een kegel eraf te gooien. Het staat 4 voor Isaac tegen 3 voor Erik.  Na circa 85 ronden gooit Isaac de laatste kegel om. Erik feliciteert Isaac. De stem laat weten dat hij de opdracht niet gehaald heeft en hij zijn spullen moet pakken. Je avontuur in een jaar van je leven zit erop. Je hebt een uur om afscheid te nemen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.2]

Laat een reactie achter