Home » Erik en Isaac moeten een eliminatieopdracht doen

Erik en Isaac moeten een eliminatieopdracht doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm is afgegaan in een jaar van je leven. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en moeten daar circa 1 uur wachten totdat ze de loods weer in mogen. Als iedereen in de loods is neemt de stem het woord en verteld wat er gaat gebeuren.

Beste deelnemers, wisten jullie dat frisbee is ontstaan door het gooien met cakevormen van de Amerikaanse bakker William Frisbee? Het is maar een weetje en het doet er eigenlijk niet toe. Want het is veel belangrijker dat jullie vandaag weer afscheid van iemand moeten nemen. Want jullie gaan een eliminatieopdracht spelen. Deze opdracht wordt weer door twee deelnemers uitgevoerd. Welke deelnemer lukt het om in zo min mogelijk worpen 5 kegels met een frisbee van een zuil af te gooien? De geselecteerde deelnemers krijgen zo dadelijk een korte oefentijd. Over 15 minuten moeten jullie een keuze maken wie deze eliminatieopdracht moeten uitvoeren. Jullie stemmen op één deelnemer.

De scheidsrechter legt daarna nog eens de spelregels uit, er moet van achter de rode lijn gegooid worden. Als een frisbee via de kast, grond, muur, zuiltje omgaat telt deze niet. Gooi je het tegen het zuiltje tel de worp ook niet. De geselecteerde deelnemers gooien om de beurt. En als je het allebei in 10 worpen gedaan hebt krijg je het penalty systeem. Daarna volgt er uiteraard overleg bij de deelnemers. Gaan Mirthe en Wendy mee in het plan van Erik? Het lijkt er niet op en ze doen alsof ze meegaan in het plan. Erik laat nog net voor de tijd weten aan Sasha dat ze tegen Bern speelt. Dat dacht ik al antwoordt Sasha met een glimlach. Het zou ook de beste keuze zijn en ik hoor ook dingen. Niet lang daarna zit de bedenktijd erop en is het tijd om te stemmen. Een voor een brengen ze hun stem uit. Daarna laat de stem weten dat de uitslag bekend is. Beste Erik, jij bent geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Beste Isaac, jij bent geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Is dat de plottwist die je verwacht had vraagt Sasha. Erik lacht als een boer met kiespijn. Hij geeft Isaac een hand. De twee krijgen nog even oefentijd. Ik zei het toch Erik, welcome in the club. Ik heb in ieder geval een waardige tegenstander merkt Erik op. Wie moet vandaag een jaar van je leven verlaten? Dat lees je straks in een nieuw nieuwsbericht!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.7]

Laat een reactie achter