Home » Erik wil Sasha en Bern uit elkaar halen en bedenkt een tactisch plan

Erik wil Sasha en Bern uit elkaar halen en bedenkt een tactisch plan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De ochtend in een jaar van je leven gaat rustig voorbij. Ook nu worden de deelnemers weer verrast door een muzikale hit van het afgelopen jaar voor een verdienopdracht. Als Mirthe Wendy aan het masseren is wordt er een liedje afgespeeld. Iedereen blijft stil staan en na een “pling” weten ze dat ze dit nummer goed doorstaan hebben. Ook wordt er veel gesproken over het spel, een jaar van je leven loopt immers op zijn einde en de finale komt eraan. Erik besluit met Mirthe zijn plannen te delen voor de komende tijd.

Je hebt waarschijnlijk wel begrepen dat de bedoeling is dat wij twee op Marciano gaan begint Erik. Als er geen bedenktijd is. Dan gaan Sas en Bern op Isaac. En Wendy moet zelf maar kiezen op welke van de twee ze gaat. Dat die twee op elkaar moeten is de bedoeling van Sasha en Bern. Ik heb vannacht wel goed na zitten denken. Op het moment dat er nog 6 mensen over zijn dan hebben wij waarschijnlijk wel wat moeite om uiteindelijk Sas en Bern weg te krijgen. Want je krijgt dan geen 3 mensen meer tegen hun. Dus het zou heel erg handig zijn… Het gesprek wordt onderbroken door een muzikale hit van de 24 uur durende verdienopdracht. Als iedereen succesvol stil gestaan heeft gaat het gesprek verder.

Erik zegt dat Sasha en Bern op een gegeven moment wel uit elkaar moeten. Stel je voor we zijn met 4 over, zij hebben de beslissende stem. Ze zijn een duo, die gaan nooit tegen elkaar. Dan kunnen zij kiezen wie er zou moeten spelen, dat moeten wij zien te voorkomen. Dat is voor ons alle 5 belangrijk dat die 2 uit elkaar gaan. Wij moeten nog even het spel mee spelen met hun… Oehh antwoordt Mirthe, dus maandag. Ik weet niet wanneer laat Erik weten, die kans is aanwezig. Mirthe vraagt zich af wat er gebeurd als Marciano verliest. Erik antwoordt dat als ze dan nog kiezen in het pact te blijven het betekent dat we waarschijnlijk Wendy tegen diegene die gewonnen heeft moeten zetten. En het maakt niet uit wat de rest doet, Sasha kiest wie er moet spelen. Maar voor nu betekent het dat een van die twee mannen eruit gaan. Wij kunnen dan dat trucje nog een keer herhalen. Dat we op Wendy gaan tenzij ze met drieën gaan samenwerken, ik denk niet dat Bern en Sasha gaan samenwerken met Wendy. Ik denk dat ze op de overgebleven man gaan dat betekent dat onze twee stemmen genoeg waard zijn om iemand aan te wijzen. En als wij manager zouden zijn hebben wij de kans om wat te bepalen.

Ik denk dat het belangrijk is dat je Wendy influistert dat het gevaarlijk begint te worden met Sasha en Bern. Ze staat toch al bekend als overloper, dat zij deze keer overloopt naar hun. En samen met Isaac en Marciano een van hun twee nomineert. Dat zou nu het beste zijn voor ons. Zo lang ze het maar snappen. Mirthe denkt dat als zij manager zou worden dan een target wordt. Erik verwacht dat ze op Bern gaan en dat Sasha manager blijft. Dat is alleen maar goed, Sasha staat aan onze kant. Zolang er nog meer dan drie over zijn gaat Sasha op een van die anderen. Want wij werken elke keer mee, we zitten in haar team. We moeten ze uit elkaar drijven want als het een 4-4 situatie wordt zijn we sowieso de l*l. Mirthe vraagt wat ze nou als eerste moeten doen. Erik antwoordt dat hij het al heel voorzichtig bij Marciano gedropt heeft. Dus ik hoop dat hij het begrijpt en samen met Isaac Bern uit kiest en Wendy meekrijgen. Ik denk dat ze dat ook wel doen antwoordt Mirthe. Wat doen wij dan? Op Marciano stemmen antwoordt Erik, we houden ons even aan het pact. Je moet bij Wendy alleen een beetje inprenten dat hun het alleen macht hebben. Ik denk dat nu het moment is om Wendy tijdelijk de kant van Isaac en Marciano op te duwen. En later kunnen we weer een ander verhaal ophouden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4]

Laat een reactie achter