Home » Jasper wil zichzelf laten elimineren en het spel keihard spelen

Jasper wil zichzelf laten elimineren en het spel keihard spelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jasper zit niet zo lekker in zijn vel. Hij twijfelt aan zijn verblijf in een jaar van je leven. Dit werd gisteren al duidelijk. Afgelopen avond sprak hij er ook met Jeffrey over.

Jasper zegt tegen Jeffrey dat hij nog wel 5 maanden kan wachten maar waarom. Ik heb hier niks. Wie zegt dat het 5 maanden is zegt Jeffrey, misschien wel 2 of 3. Het blijft een spel. Als ik er op dit moment zo in zou staan als een Esther dan was ik weg geweest merkt Jasper op. Weet je soms is winnen ook opgeven gaat hij verder. Dat is het enige wat ik nog nooit heb gedaan. Het maakt me niks meer uit, als ik morgen weg moet maakt me dat niks meer uit. Je zou er bijna blij om zijn lacht Jeffrey. Ja antwoordt Jasper maar als dat zo is kun je net zo goed je koffer pakken. Dan krijg ik tenminste al mijn antwoorden waar ik naar op zoek ben. Hoe die situatie met Wanda nu is. Hoe het met mijn ouders en broertje is. Ik kan bezig met mijn sponsoren. Beetje werken, geen gehaast voor het volgende seizoen. Dat zijn alle plusjes en dat is het meest zorgelijke want die zijn er meer dan de minnetjes.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en nadat Jeffrey bekendgemaakt heeft dat hij toch in een jaar van je leven blijft gaat Jasper met Sasha lopen. Hij heeft namelijk iets bedacht. Jasper zegt dat hij wil dat iedereen voor hem gaat bij een eliminatie. Nee ga ik niet doen antwoordt Sasha. Ik haal dat benadrukt Jasper, jij wil niet dat iedereen op mij gaat? Nee zegt Sasha, ik vind het dat nu nog niet waard. Jasper wil het elke maand doen en zo iedereen wegspelen. Sasha merkt op dat hij gewoon op zoek is naar adrenaline. En als het niet goed gaat ben je blij en kun je naar huis. Niet blij antwoordt Jasper, ik win altijd. Ik snap je gedachten zegt Sasha maar ik ben het er niet mee eens. Als ons plan doorgaat gaat er toch iemand naar huis die we graag naar huis zien vertrekken. En jij zou mij helpen als ik manager wordt. Jasper antwoordt dat hij dan nog wel een maand wil wachten. Ik wil helemaal niet naar huis maar ik wil wel het spel gewoon kei en keihard spelen. Dat is de enige manier dat ik mijzelf als sporter op de kaart kan zetten. Ik heb ook niets te verliezen benadrukt hij. Ik wil gas geven en geen zin meer om achterover te hangen. Diegene met wie ik dat kon was met Wanda. Ik heb nu een soort van afleiding met jou en hoef niet meer over Wanda na te denken. Het seizoen buiten zit er ook op maar tegelijkertijd wil ik gewoon vol gas nu. Ik kan daar wel een maandje mee wachten dat maakt niet uit. Ja zegt Sasha, daarna kunnen we eventueel jouw plan uitvoeren als we er dan nog tegenaan kijken. Maar de volgende eli ga ik benadrukt Jasper. En dan doe ik denk ik diegene die het podium heeft gepakt doelend op Jeffrey… Het is nu nog te snel merkt Sasha op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

5 Reacties

Happy 4 april 2023 - 11:50

Poort open esther en erik foetsie.

Beantwoord
D.Pison 4 april 2023 - 11:58

Goedzo Jeffrey! Blijven! En jij, Sasha, prima gedaan met je opstelling tegenover Jasper! Kan niet beter! Weetje, Jasper krijgt geen antwoord van Wanda! Er komen geen brieven meer, hij is “niets” van haar, in die zin geen familie!!!!!! Tja, er zijn nu hormonen in het spel, ontstaan tussen hem en Wanda onder het dekbed. De tijd zal het leren! En Jan Willem…………………………” die zegt niet te weten waarom Esther boven hem slaapt”…………Komop, gozer, laat me niet lachen…………………………………………….Ha ha ha ha ha!!!!!!!!! Wordt vervolgd. ‘”Een jaar van je leven” begint zo langzamerhand een soap te worden.Groetjes

Beantwoord
Ikke 4 april 2023 - 12:22

Kom op essie je kunt t lief powervrouwke 👍💋💋💋💋

Beantwoord
Ikke 4 april 2023 - 12:39

Zoë al twee keer gepraat en moirama ook al hup boete!!!!

Beantwoord
AEG 4 april 2023 - 19:42

Esther is een zielige vrouw. Heb medelijden met haar al zoveel afgevallen. Gelukkig is ze naar huis kan ze lichamelijk weer bijkomen.

Beantwoord

Laat een reactie achter