Home » De deelnemers krijgen een 24 uur durende muziekopdracht met hits van het afgelopen jaar

De deelnemers krijgen een 24 uur durende muziekopdracht met hits van het afgelopen jaar

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Rupert een jaar van je leven verlaten heeft omdat hij een eliminatie verloor ruimen de deelnemers wat op en gaat het er rustig aan toe. Maar omstreeks 17:00 uur wordt die rust weer verstoord want het alarm loeit. De deelnemers moeten weer naar de slaapkamers om daar af te wachten op wat er komen gaat. Als ze de loods weer in mogen staat er niks in de loods. de stem neemt vervolgens het woord en verteld wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, jullie zitten al bijna een jaar afgesloten van de buitenwereld. Jullie zijn inmiddels bijgepraat over de belangrijkste nieuwsberichten. Maar jullie hebben je familie en vrienden al bijna een jaar niet meer gesproken. Jullie hebben ook meerdere keren uitgesproken dat jullie graag de muziek willen horen die het afgelopen jaar is uitgebracht. En dat gaat vandaag gebeuren met de hits van september 2022 tot augustus 2023. Jullie gaan 24 uur lang een muzikale opdracht uitvoeren. Waarbij de voetjes hopelijk niet van de vloer gaan. Want zodra er muziek uit de speakers klinkt “freeze” je en mag je helemaal niet bewegen tot het nummer is afgelopen. Alleen de deelnemers die dit 24 uur volhouden verdienen 40 euro voor de huishoudpot. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

De deelnemers reageren enthousiast op de opdracht, ze vinden het alleen jammer dat ze niet mogen bewegen. Maar geld verdienen zou wel fijn zijn. De scheidsrechter beantwoord nog vragen en er moet echt stil worden gestaan anders ben je af. Wendy merkt op dat ze wel vrijmibo heeft. Maar Sasha brengt daar verandering in. Vrijmibo is gecanceld, ik ga dat niet riskeren. Ik wil heel graag uit de schulden voegt ze er met een lach aan toe. Het is nu afwachten op de eerste hit die afgespeeld wordt. Hoeveel weten de deelnemers uiteindelijk te verdienen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.7]

Laat een reactie achter