Home » Jeffrey zegt dat hij toch in een jaar van je leven blijft voor Kim

Jeffrey zegt dat hij toch in een jaar van je leven blijft voor Kim

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey heeft eerder aangekondigd een jaar van je leven te verlaten. Enkele deelnemers twijfelen eraan of hij echt vertrekt. Mirthe dacht aan een 1 april grap maar dat ontkende Jeffrey. Afgelopen avond ging Jeffrey nog eens het gesprek met Isaac aan. Jeffrey heeft zich blijkbaar bedacht…

Dit worden zulke lange maanden zegt Jeffrey met een lach. In juli begint het te vlammen merkt Isaac op. Let’s go gaat Jeffrey verder. Ook voor Kim dan maar. Knallen, godverdomme. Isaac knikt en Jeffrey zegt let’s Rock-‘n’-roll. Ze hadden het wel graag merkt Isaac, daarom moeten we het maximaal uitbuiten dat we hier zitten zegt Isaac. Ze zien me maar wat graag vertrekken antwoordt Jeffrey. Die hebben morgen een k*t dag. Juist omdat je het nu vasthoud en zo merkt Isaac op. Effe opblazen. Dat doe ik al 2-3 dagen antwoordt Jeffrey. Maak jij mij morgen wakker? Dan gaan we weer het volgende kunstje uithalen lacht hij. Of we worden zelf wakker gemaakt merkt Isaac op, voor een eli. Ik denk dat dat na mijn vertrek is merkt Jeffrey sarcastisch op. Of Jeffrey de groep nog aan gaat spreken om zijn keuze aan iedereen bekend te maken is nog onduidelijk. Wordt vast en zeker vervolgd…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

1 Reactie

Bosch 4 april 2023 - 12:23

Gelukkig dat Jeffrye nog blijft ,anders had ik het minder leuk gevonden ,ik mag die Jefffrey wel ,mooi spraakmakend figuur .

Beantwoord

Laat een reactie achter