Home » Jeffrey benadrukt dat hij geen 1 april grap maakt en echt vertrekt

Jeffrey benadrukt dat hij geen 1 april grap maakt en echt vertrekt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren heeft Jeffrey gezegd dat hij een jaar van je leven dinsdag gaat verlaten. Dit naar aanleiding van de ruzie met Marciano. Marciano werd fysiek en kreeg hier uiteindelijk een gele kaart en geldboete voor. Maar ondanks dat was dit voor Jeffrey de hoofdreden om het programma te verlaten. Niet alle deelnemers geloven dat Jeffrey echt gaat en denken zelfs dat het om een 1 april grap gaat.

Uit een kort gesprek tussen Mirthe en Jeffrey wordt wel duidelijk dat het niet om een 1 april grap gaat. Hoe voel je je nou Jeff vraagt Mirthe. Ehmm wachtende antwoordt Jeffrey. Tot en met dinsdag voegt hij eraan toe. Dus het was geen 1 april merkt Mirthe op. Nee zegt Jeffrey, ik ben tegen elke vorm van fysiek geweld. Kan een gesprek met iemand “achter” (productie) nog helpen vraagt Mirthe door.  Nee zegt Jeffrey vastberaden. Ja dat is inderdaad niet goed te praten merkt Mirthe op. Hoe moe je ook bent, hoe geïrriteerd, je blijft met je handen van elkaar af benadrukt Jeffrey.

Verder gaat de dag tot nu toe rustig voorbij. Er wordt wat gekletst over de managersverkiezing. Eunice weet één ding wel als ze manager wordt. Er komt een maand geen drank de loods in. Er worden spelletjes gespeeld en van het mooie weer genoten. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

2 Reacties

Loen 2 april 2023 - 13:54

Jeffrey weg, dan kijk ik niet emer want dan wordt t zo saai

Beantwoord
Diane vd Mortel 3 april 2023 - 20:49

Is ie weg?

Beantwoord

Laat een reactie achter