Home » Mirthe vindt dat Marciano goed gehandeld heeft tijdens zijn ruzie met Jeffrey

Mirthe vindt dat Marciano goed gehandeld heeft tijdens zijn ruzie met Jeffrey

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Marciano een gele kaart en 10.000 euro boete kreeg omdat hij fysiek werd tijdens een ruzie met Jeffrey, besluit Mirthe het gesprek met hem aan te gaan. Ze bespreekt met hem wat ze van zijn actie vond.

Mirthe denkt dat het nodig was om hem aan te spreken. Daarin heb je het ook goed gedaan. Ik denk dat heel veel mensen hier denken dat ze blij met jou zijn. Dat je hem een lesje hebt geleerd. Ik mag hem wel en niet. Marciano antwoordt dat hij Jeffrey meer is gaan waarderen als mens. Als hij normaal doet. Dit keer was het voor mij de druppel. Waarom heb ik met niemand anders problemen. Hij heeft met iedereen problemen gehad. Mirthe denkt ook dat hij met iedereen wel discussie gehad heeft. Voel je niet schuldig benadrukt ze. Het is een les voor allebei. Het is even zuur maar het is ook duidelijk voor buiten. Hij ging ook wel eens flippen. Als iemand hem wakker had gemaakt had heel de loods het geweten. En dan noemt hij de mensen stom volk en egoïsten. Dat is niet normaal merkt Marciano op. Het komt goed zegt Mirthe. Ja tuurlijk wel man zegt Marciano op zijn beurt. Daarna blijft hij enige tijd stil en besluit uiteindelijk met Isaac te praten. Hij is emotioneel, gefrustreerd en boos na alles wat er gebeurt is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.4]

1 Reactie

Happy 1 april 2023 - 13:54

Jeffrey is te opstandig voor een groep marciano is goede man. Verdiend geen boete

Beantwoord

Laat een reactie achter