Home » Marciano flipt tegen Jeffrey en duwt hem en Jeffrey denkt aan vertrekken

Marciano flipt tegen Jeffrey en duwt hem en Jeffrey denkt aan vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het evenement loods racing day van Jasper nog niet afgelopen. Er werden nog finale heats gehouden in de zelfgemaakte karretjes. Er werden verschillende prijzen uitgereikt. Zoals het mooiste karretje. Bern is uiteindelijk derde geworden, Isaac is tweede geworden en de eerste Sasha. De snelste tijd is Jasper. De langzaamste was Moraima en krijgt de pechvogel prijs. De officiële uitreiking wordt ook nog gedaan: Imaddin wint de 3e prijs, Jasper wint de 2e prijs en de grote winnaar van loods racing day is Isaac.

Daarna was er nog lang muziek om de avond gezellig af te sluiten. Maar niet iedereen is er even blij mee. Marciano wordt kwaad. Hij vraagt aan Jeffrey of hij weer bezig is. Jeffrey loopt er naar toe en Marciano zegt van alles tegen hem, duidelijk gepikeerd. Ik slaap al 2 dagen niet, die muziek zo f*cking hard. Ik ben het helemaal zat hier ook schreeuwt hij. Als die f*cking muziek zo hard word gedraaid! Buiten beeld gebeurt er van alles. Ik ben tegen fysiek geweld zegt Jeffrey. Iedereen moet zijn bek houden nu gaat Marciano kwaad verder. Jeffrey zegt nogmaals dat hij tegen fysiek geweld is. Het geluid gaat vervolgens uit…

Uiteindelijk wordt er veel over de gebeurtenis gesproken. Zo hebben Jan-Willem en Eunice het erover. Volgens Jan-Willem is het niet geëscaleerd. Ja maar hij duwde hem wel merkt Eunice op. Het geluid gaat weer uit. Later staat Jeffrey met Eunice en Mirthe te praten. Jeffrey neemt zich voor lekker niets te doen en maandag weer te gaan. Even serieus wil je naar huis vraagt Eunice. Ik wil wel naar huis ja antwoordt Jeffrey. Maar dit staat er wel los van. Maar dit heeft wel invloed op je beslissing merkt Eunice op. Alles wat er gebeurd gaat Jeffrey verder. Ik weet hoe ik ben. Volgens mij ben jij niet diegene die weg moet zegt Eunice. Het is andersom. Dat is niet aan mij antwoordt Jeffrey. Jij bent er niet in meegegaan met een stoot gaat Eunice verder. Jij hoeft niet te vluchten. Ik vlucht niet benadrukt Jeffrey. Ik ben niet bang en ik ga echt niet vluchten. Mirthe denkt dat hij nu nog in emotie zit door drank en 48 uur niet slapen. Je mag hier roep toeteren wat je wilt maar ik zou je nooit aanraken benadrukt Jeffrey. Gaat Marciano vandaag een gele kaart krijgen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

1 Reactie

Henk van jole 1 april 2023 - 10:09

als Jeffrey het het jaar van je leven verlaat is het voor mij ook einden kijken.

Beantwoord

Laat een reactie achter