Home » Jasper organiseert de loods racing days in een jaar van je leven

Jasper organiseert de loods racing days in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ondanks het vertrek van Wanda staat er ook nog iets anders op het programma in een jaar van je leven. De loods racing days! Een evenement georganiseerd door Jasper. Vroeg in de morgen waren er al voorbereidingen. Zo kwam er gereedschap op het terrein maar ook de ice speedway bike van Jasper! De motor wordt in gereedheid gebracht en uiteraard laat Jasper deze ook even warm draaien. Ook gaat Jasper een demonstratie geven aan zijn mededeelnemers. Hij laat zijn motor loeien. Hij laat een vliegende start zien aan iedereen. En de start wordt letterlijk vliegend, hij gaat zo snel dat hij met zijn motor tegen het hek aankomt. Gelukkig loopt hij geen verwondingen op. Daarna laat hij nog een paar keer meer een vliegende start zien en zit de demonstratie erop.

Verder is de loods omgebouwd tot een race circuit. De deelnemers kunnen hier een rondje racen op zelfgemaakte karretjes. Vier mensen mogen tegen elkaar racen in verschillende heats. De coureurs worden gepresenteerd en het wilhelmus wordt gespeeld. Uiteraard hebben de coureurs bescherming zoals alle coureurs dit hebben. Er is ook gedacht aan een muziekje en een drankje. De heats gaan heel de dag door. Later vanavond wordt er ook nog een halve finale geracet. Ondanks het vertrek van Wanda maken de deelnemers er het beste van.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

1 Reactie

Tiny Kamminga 31 maart 2023 - 17:30

Leuke activiteiten in de loods

Beantwoord

Laat een reactie achter